Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Brand

Boja

Oprema za konje

(2 proizvoda)

Da li si veliki ljubitelj konja i imaš želju da poseduješ konja? Ili možda već imaš konja, ili si odgajivač konja ili se možda baviš njihovim održavanjem? U tom slučaju znaš koliko je važna prava oprema za konje, kao za tebe tako i za same konje. Oprema za koje se deli u odnosu na tip jahanja, odnosno na englesko jahanje i vestern jahanje, a pored toga, dodatnu i različitu opremu trebaju i islandski konji, poniji i mini konji.

Među klasičnom konjskom opremom koja ti je potrebna, spada pre svega sedlo i podsedlica, uzde, žvale i kamašne. Sedla su napravljena od kvalitetnih materijala, koji je obično izdržljiva koža, otporna na udarce, grebanje i drljanje. Sedlo mora da bude lagano i udobno, a preporučljivo je da je duboko i ne klizajuće. Za neka sedla je neophodno i posebno podsedlo, a kod nekih sedla je neophodno da se posebno dokupi.

Važnu opremu predstavljaju i uzde, žvale i kamašne, koje se nameštaju konju na glavu i vrat, i služe za usmeravanje, ubrzavanje ili zaustavljanje konja. Napravljene su od kože i metala. Uzde se upotrebljavaju samo za neke konje, a za neke nije potrebno. Druga oprema za konje, koja dobro dođe je prekrivač, naušnice, oglavka, ali i razni tipovi štitnika.

Prikaži više
2 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka