Nastavci za šrafljenje

(1101 proizvod)

Za održavanje kuće i okoline besprekornom nikada nije dovoljno poslova. Da kuću ili stan ponovo opremiš, raduješ se bilo da je u pitanju novo prebivalište ili renoviranje postojećeg, nižu se jedan posao za drugim kao što su krečenje, sastavljanje, šrafljenje, odšrafljivanje, poliranje, merenje, bušenje i tako dalje. Za to je potreban adekvatan alat za svaku specifičnu površinu, a komadi i materijali su potpuno drugačiji. Za neke poslove inače koristiš uvek isti alat, ali su ti potrebni različiti nastavci. Tako je, između ostalog, prilikom šrafljenja dobro imati razne primerene nastavke za šrafljenje pri sebi.

Nastavci za šrafljenje mogu da se podele u nekoliko vrsta, već pomenuti za šrafljenje, bušenje i za poliranje. Pre nogo što odeš u kupovinu pregledaj, gde i za šta ti najpre treba, pa tek onda idi na blagajnu. Uzmi u obzir veličinu i druge dimenzije da bi se nastavci za šrafljenje najbolje prilagodi primarnom alatu. Zatim, uzmi u obzir i kvalitet i trajnost materijala koji će obezbediti dugotrajan rad i postojanost izabranog nastavka za šrafljenje. Ne zaboravi ni na oblik glave šrafova, tip, način stezanja i količinu nastavaka za šrafljenje, koje prodavci, dobavljači i posrednici obezbeđuju u kompletu, setu ili pojedinačno.

Udarni i masivni nastavci za šrafljenje mogu da budu jednostrani ili dvostrani, i proizvode veći obrtni momenat, koji je nemoguće ostvariti sa običnim nastavcima. Zato izaberi najpogodniji i najizdržljiviji nastavak, da bi šrafljenje bilo jednostavnije, brže i kvalitetnije, a da tvoja fizička snaga i volja ne igraju primarnu ulogu.

Prikaži više
1101 proizvod
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka