Klešta

(4120 proizvoda)

Svakoj kući, svakoj radionici i svakoj kutiji sa raznovrsnim alatom za popravku kuće, stana i bašte su potrebna dobro poznata, korisna i neophodna klešta. Kleštima se mogu obavljati skoro svi poslovi u svim delovima kuće.

Među raznovrsnim kleštima izdvajaju se one za skidanje seger prstenova, pa klešta koja se upotrebljavaju za rad sa cevima, elektro klešta, sečice, kao i klešta za skidanje izolacije. Pre svega naglašavamo razliku u zavisnosti od vrste i namene. Kućni majstor za sve dobro zna da u raznim situacijama treba svaka, zato dobro razmisli kakve ćeš prvo izabrati i kakve na tvojoj listi možeš da dodaš kao poslednje.

kod klešta, kao i kod drugih alata treba obratiti pažnju na odgovarajuću veličinu, kao i na dužinu , a ni težina nije sasvim zanemarljiv faktor. Previše teška klešta mogu da doprinesu većoj krutosti, čime se otežava tvoj rad i produžava trajanje i završetak planiranih zadataka. Prednost predstavljaju i ona klešta sa ergonomskom ručkom, koja pri radu obezbeđuje maksimalnu udobnost, a obezbeđuje i siguran prihvat, koji doprinosi većoj efikasnosti i minimalnom naporu. Ipak pažljivo proveri od kakvog materijala su napravljena klešta. Najkvalitetnija klešta su obično od čelika, a većina ima i dodatnu hromiranu zaštitnu površinu. Samo najkompletnija, precizno i tehnološki sofisticirano oblikovana klešta obezbeđuju dobar prihvat i na taj način obavljaju posao efikasno.

Na portalu idealno.rs pregledaj široku ponudu klešta i međusobno i uporedi po kvalitetu, ceni i svom gore opisanim kriterijumima. Opremi svoju radionicu novim, kvalitetnim alatom i sebi olakšaj svakodnevne popravke u kući i bašti najkvalitetnijim kleštima.

Prikaži više
4120 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka