Muške trenerke

(1953 proizvoda)

Da li voliš udobnost i uvek kada dođeš kući preobučeš se u trenerku koja ti pruža osećaj opuštenosti? Voliš odeću od pamuka i drugih udobnih materijala? Tada je preporučljivo da u ormaru imaš nekoliko trenerki koje možeš da menjaš zavisno od raspoloženja i namene.

Kod trenerke je svakako jedan od najvažnijih faktora dobar kvalitet. Važno je da su izrađene od trajnih i lepih materijala koji pružaju zaštitu, a nude I vrhunsku udobnost, koja je u okviru doma svakako vrlo važna. Možeš da biraš između brojnih priznatih brendova, kao što su Adidas, Nike, Reebok i mnogi drugi. Možeš da se odlučiš za kupovinu donjeg dela, gornjeg dela ili kompleta.

Da bi izbor bio lakši, možeš da biraš između užih i komotnijih modela. Osim toga, možeš da biraš i između raznih materijala, kao što su pamuk, poliester, kao i razne mešavine, koje omogućavaju uklanjanje vlage i toplote. Takođe, možeš da biraš između modela od kojih neki imaju kapuljaču, patentni zatvarač, ili nešto drugo.

Možeš izabrati šire ili uže modele, koji kvalitetno uklanjaju vlagu i toplotu. Materijali variraju od pamuka do poliestera, što stvarno omogućava širok izbor. Modeli se razlikuju po o tome da li imaju kapuljaču ili patentni zatvarač, i u zavisnosti od broja džepova, koji su gotovo neophodni.

Ako voliš neutralne boje, za tebe je ponuda itekako bogata, a neće biti razočarani ni ljubitelji svetlijih boja i različitih modnih stilova. Trenerke već duže vreme nisu namenjene samo za opuštanje kod kuće ili bavljenje omiljenim sportskim aktivnostima, već sve više postaju popularne za kratku šetnju gradom.

Prikaži više
1953 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka