Potraži među prikazanim proizvodima

Muška biciklistička obuća

(49 proizvoda)

Da li si ljubitelj biciklizma i koristiš svaki slobodan trenutak da odeš na put u divljinu? Biciklizam je veoma popularan i lep sport, ali bez odgovarajuće opreme, među kojom je i biciklistička obuća, može da bude vrlo neprijatno iskušenje. Iz tog razloga ti preporučujemo da pre kupovine detaljno proveriš ponudu obuće na tržištu i svojim stopalima obezbediš maksimalnu zaštitu od povreda.

Možeš da biraš između mnogih brendova od kojih su najpopularniji Shimano, Northwave, Specialized, DMT, SIDI i ostali. Ponuda je vrlo široka i omogućava ti da izabereš između onih za rekreaciju i onih više profesionalnih biciklističkih cipela. Možeš da biraš između onih za trkanje, gde glavna energija ide u pedale, a pri tom održavaju visok nivo udobnosti.

Poseban tip biciklističkih cipela su one za triatlon, pogodne i za trčanje i za vožnju bicikla. Uglavnom su napravljene od specijalnih prozračnih materijala koji se suše brzo i onda nude dovoljnu podršku za vožnju bicikla. Za one manje zahtevne korisnike pogodne su one sa kombinovanim đonom, koji je bolji za često silaženje sa sa bicikla i obavljanje različitih rutina. Takođe, ove cipele, koje su višenamenske, odgovaraju većini korisnika.

Za brdske vozače se preporučuju MTB cipele koje će oduševiti svojom lakoćom i izdržljivošću, sa kojim ćeš se brzo uspinjati, dok njihova robusnost omogućava veliku izdržljivost i dugotrajnost.

Prilikom izbora odgovarajućih biciklističkih cipela posebno je važno da se prilagodi svakom tipu stopala, kao i da su udobne i pogodne za određenu namenu. Pored toga značajna je i lakoća i pouzdanost, koja nas štiti od povreda, modrica i žuljeva. Posebno je važna dugotrajnost, što je posebno bitno u slučaju brdskog biciklizma.

Prikaži više
49 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka