Muške papuče i sandale

(629 proizvoda)

Japanke, sandale ili papuče su izuzetno popularne kod muškog pola, naročito leti kada je teško obuvati zatvorenu obuću. Otvorena obuća je primerena za skoro svaku priliku, osim za poslovne sastanke. Njihova karakteristika je prozračnost i jednostavna upotreba.

Posebno popularne za nošenje su japanke, koje se jednostavno obuvaju, i napravljene su od raznih materijala, uključujući plastiku, plutu i druge veštačke materijale, kao i kože. Kožne japanke se posebno preporučuju muškarcima koji su osetljivi na sintetičke materijale.

Za one koji ne vole japanke primerenije su papuče, koje su naročito lagane za nošenje i napravljene su od materijala koa što je pena, koža, plastika i drugo. Među njima spadaju svima poznate kroksi papuče, koje su posebno zgodne za nošenje oko kuće, na radnom mestu, a takođe, su zgodne i za šetnje u moru.

Leti su posebno zgodne sandale, koje su prozračne kao i japanke i papuče, a ipak nude bolju podršku za stopala. Među sandalama razlikujemo nekoliko tipova, od kojih su neke primerene za svakodnevno nošenje, i uglavnom su napravljene od kože i prirodnih prozračnih materijala. Za takve sandale je neophodno odvojiti malo više novca, ali tvoja stopala će ti svakako biti zahvalna.

Specijalna vrsta sandala su sportske sandale, koje su napravljene od nekih mekših materijala i stopalu pružaju dodatnu potporu. Često se zatvaraju »čičak trakom« i posebno su pogodne za izlete u prirodi i osvajanje nižih vrhova.

Prikaži više
629 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka