Burgije

(5454 proizvoda)

Da li je bušenje jedan od tvojih omiljenih poslova? Jedva čekaš da uzmeš u ruke tu vrstu aparata i njemu primerene burgije? Da bi ti bušenje i dalje bilo omiljeni posao ili da ti postane barem malo udobnije nego ranije, odaberi pravilne, odgovarajuće i za svoj posao najprimereniji alat za bušenje. A da bi ti sve radilo glatko, svakako ne zaboravi neophodne i višestruko korisne burgije.

Na prvom mestu, pre kupovine saznaj za šta i u koje svrhe ti je potrebna. Naime: burgije se dele prema materijalu odnosno površini koju buše. Tako na primer burgija za metal nije ista kao i burgija za staklo, drvo, kamen ili beton. Za teže, agresivnije i masivnije površine ili materijale ti je potrebna kvalitetnija, teža, masivnija i izdržljivija bušilica. Dalje, tu razlikujemo i navojne i konusne burgije, izvlačeće i druge.

Pre konačne odluke o kupovini obrati pažnju i na tehničke karakteristike i performanse burgija. Tako na listi prioritetnih kriterijuma za kupovinu treba da uvrstiš i da li ima mogućnost produžavanja, jednostavnost zamene različitih burgija, pa dimenzije (obično je prečnik obeležen u milimetrima) i mogućnost burgije da istovremeno ubušava i izbušava.

Na internet portalu Idealno.rs pokušavamo da ti olakšamo kupovinu, uštedimo vreme za šetanje po tržnim centrima i sačuvamo od sve veće konfuzije i ogromne količine raznih proizvođača, poznatih brendova, prodavaca i trgovačkih posrednika ručnog i radnog alata. Pregledaj i međusobno uporedi burgije, pre nego što se uputiš među police u prodavnicama. Uporedi ih po kvalitetu, ceni, višenamenskoj upotrebi i funkcionalnosti, mogućnostima, kao što je gore već pomenuto, parametrima. Izaberi one koje će postati tvoj zaštitni znak i neophodan uređaj za bušenje u tvom već izabranom alatu za bušenje.

Prikaži više
5454 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka