Novogodišnja rasveta

(606 proizvoda)

Praznični ugođaj teško da možeš da napraviš bez božićnih ukrasa, božićnih dekoracija i lampica. Ne čekaj sneg, nego okači novogodišnju dekoraciju u obliku ledenica na svoje prozore ili LED zavesu sa hladnobelim svetlom i upriliči atmosferu ledenog kraljevstva. Za novogodišnju jelku možeš da biraš topliju belu boju lampica kako bi prostoriju učinio veselom i prijatnom za druženje, uz zvuke božićnih pesama, miris tople čokolade i kuvanog vina. Ili možeš da odabereš višebojne lampice u kojima će deca uživati. Opet, prijatna rasveta u kući ne mora da bude rezervisana samo za praznike, ulepšaj svoj balkon ili baštu i za letnja okupljanja sa prijateljima i porodicom.


 
1. Spoljna novogodišnja rasveta


 
Lampioni za spoljašnju upotrebu

Više voliš da čuvaš stabla i da kitiš drvo u svojoj bašti? Ili samo želiš čaroban vrt pun lampica? Izaberi lampione za spoljnu upotrebu i dodaj girlande tako da Deda Mraz lakše pronađe put do tebe i tvojih najmilijih.

 

Pogledaj lampice za spoljašnju upotrebu


 
Ledenice i snežne pahulje

Ne oslanjaj se na vremenske prilike i ne veruj da će Nova godina prizvati snežne mozaike na tvojim prozorima. Umesto toga, postavi ledenice za zimski ugođaj, koji će samo naglasiti toplinu tvog doma.


 
2. Lampioni za novogodišnju jelku

 

Mini lampioni ne smeju da fale ni na jednom novogodišnjem drvcetu. Za stvaranje prijatne atmosfere iščekivanja Deda Mraza, pomoći će lampice sa tajmerom, zahvaljujući kojem možeš da podesiš treperenje svetla. Budući da zima ume da bude tmurna, šareni lampioni za jelku će uneti boje u prazničnu sezonu.

 

Pogledaj lampice na strujno punjenje


 
3. Solarna tehnologija


Lampice za jelku znaju da uzmu danak na tvom računu za struju – ali ne i sa lampionima koje pokreće solarna tehnologija. Takva rasveta neće ostati bez jačine ako ostaviš solarnu ploču dovoljno dugo na dnevnom svetlu, odakle će crpeti energiju koju može da prenese za doček, ali i tokom cele godine na terasi.

 

Pogledaj lampice za unutrašnju upotrebu

 

Pogledaj lampice na solarno punjenje


 
4. Lampioni na baterije


Bile to zvezdice, lampice, figurice ili neki drugi božićni ukrasi i božićna dekoracija, novogodišnja rasveta na baterije savršeno je rešenje za brigu oko toga hoće li okićenu jelku zapaliti svećice i prskalice. Božićne lampice na baterije za spoljnu upotrebu rešavaju gnjavažu dovlačenja kabla do utičnice i obezbeđuju impresivnu svetlosnu predstavu u tvom dvorištu.

 

Pogledaj lampice na baterije


 
5. LED lampioni


LED lampioni traju duže i troše manje energije.
LED novogodišnji lampioni troše do 75% manje energije i mogu da traju i do 10 puta duže od tradicionalnih lampica.

 

Pogledaj led lampice


 

Ne znaš da izabereš pravu dužinu lampiona za jelku? Za manju jelku, od oko jednog metra, dovoljno je oko 20 metara. Viša drvca, iznad dva metra, zahtevaju niz od 20 metara ili više.

Prikaži više
606 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka