Radionička i transportna kolica

(165 proizvoda)

Za najbolju i besprekornu uređenost, ne samo kuća i stanova, već i garaže ili radionice je dobro obezbediti preglednost i uređenost aparata, opreme, dodataka i alata. To mogu da ti obezbede radna kolica, koja ne samo da obezbeđuju pospremljenost i preglednost, već su jednostavna za transport i prilagođavanje radnom prostoru.

Svakako da nema svako odvojen radni prostor za radionicu i alat. Ako među takve majstore spadaš i ti, nabavi radna kolica i postavi ih u bilo koji kutak svog doma. Da bi to stvarno bo slučaj, pre kupovine saznaj više o dimenzijama radnih kolica (visini, širini i dužini) i prilagodi ih količini i veličini svog alata. Samo sa pravim kapacitetom radnih kolica možeš da obezbediš mesto svakom komadu uređaja, aparata ili alata za urednu i čistu kuću i baštu.

Za najpogodnija radna kolica odaberi ona napravljena od čvrstih materijala, jer će ona na taj način pružati adekvatnu stabilnost i nosivost. Prednost imaju ona radna kolica, koja svojom masivnom konstrukcijom obezbeđuju posebne police, takozvana odlagališta, koja možeš lako da prilagođavaš. Sa odlagalištima, odnosno odvojenim policama dodatno vodiš računa o još većoj urednosti i preglednosti.

Na najvećem portalu za upoređivanje Idealno.rs pregledaj brojna radna kolica, za transport ili montažu, međusobno ih uporedi po navedenim parametrima i izaberi najbolju kombinaciju kvaliteta i cene. Za sebe ili svog majstora/majstoricu obezbedi zajedničko mesto za ručni, radni alat, štedeći time vreme na traženje i pregledanje po brojnim tržnim centrima. Sa nekoliko klikova iz sopstvene fotelje donesi najbolju odluku o kupovini.

Prikaži više
165 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka