Kolica za dvojke / trojke

(46 proizvoda)

Tražiš dobra dečija sportska kolica s kojim će vožnja biti udobna i sigurna? Pre kupovine proveri veliku ponudu raznih modela, međusobno ih uporedi po karakteristikama i ceni. U kategoriji dečijih kolica za dvojke / trojke ćeš pronaći kvalitetna kolica i odgovarajuću dodatnu opremu s kojom će svakodnevne vožnje biti još udobnije i sigurnije. Među omiljenim proizvođačima su PerPerego, Chicco, Brevi, Recaro i mnogi drugi. Ne brini, naši prodavci ih imaju u svojoj ponudi!

Među kolicima ćeš naći modele namenjene za novorođenčad ili starije bebe, a mogu da budu s dva ili tri točka. Možeš da biraš i među kolicima s dubokom korpom ili sportskim modelima sa čvrstim sedištem i naslonom. Osim toga, razlikuju se i po terenu za koji su namenjena, pa mogu biti drumska ili off road kolica, zato pre kupovine dobro razmisli gde ćeš ih sve koristiti. Uporedi i ponudu dodatne opreme kao što su suncobrani, korpe za kupovinu, navlake za kišu i drugi dodaci.

Kolica za dvojke i trojke su obično dizajnirana tako da ih je moguće jednostavno prilagođavati, dodavati korpe i sportska sedišta, menjati i prilagođavati položaj sedišta i smer deteta. U ponudi su i kolica koja je moguće proširivati prema tome kako raste broj članova vaše porodice, što naravno znači da se na istim kolicima mogu voziti deca različite starosti. Pogledaj veliku ponudu modela u ovoj kategoriji i potraži neke od dodataka za dečija kolica s kojima će svakodnevna vožnja biti još sigurnija i udobnija.

Prikaži više
46 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka