Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Minimalna starost (godine)

MIN MAX

Lopte za skakanje i skakači

(27 proizvoda)

Klinci danas provode puno vremena kod kuće, za računarima, tabletima i pametnim telefonima. Ako želiš da podstakneš dete na drugačiju vrstu igre i na zabavu i druženje s prijateljima, preporučujemo ti da pregledaš odličnu ponudu u kategoriji igračaka na otvorenom. Igre na otvorenom će omogućiti veselo druženje tvog deteta s prijateljima van kuće, pa su prilično važne za obezbeđivanje neophodnog kretanja i održavanja adekvatne telesne težine.

U ovoj kategoriji proveri ponudu igračaka na naduvavanje kao što su lopte za skakanje s ručkama, za sigurniju zabavu, lopte za skakanje bez ručki za one malo starije i spretnije, a pronaći ćeš i brojne druge proizvode koji su primereni različitim uzrastima.

Dečije lopte za skakanje su pored same zabave namenjene i za jačanje mišića, kao i za razvoj motoričkih sposobnosti najmlađe, ali i malo starije dece. Lopte i igračke za skakanje dolaze u različitim oblicima, napravljene su od različitih materijala, boja i veličina, pa pre kupovine obavezno proveri da li odgovaraju uzrastu tvog deteta. Igračke za skakanje su oblikovane prema nekom izmišljenom liku, životinji ili nekom drugom motivu. Lopte za skakanje, osim ostalo deluju pozitivno i na sam rast deteta i pravilan razvoj mišića, zglobova, pokretljivosti i držanja deteta.

Prikaži više
27 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka