Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Nadstrešnice

(10 proizvoda)

Kada sređuješ okućnicu i želiš da za vreme sunčanih dana napraviš zaštitu od sunca, osim šatora, paviljona i suncobrana, takođe, možeš da izabereš i potpuno korisne i praktične nadstrešnice. U poređenju sa drugim suncobranima, nadstrešnice će biti jako dugotrajne ako su napravljene od najkvalitetnijih materijala. One su i svestrane, jer osim uloge pružanja prijatne senke, može da bude i praktična zaštita za tvoj auto. Prema tome, nemoj da prenagliš prilikom biranja i kupovine, već proveri ponudu na Idealno.rs i uporedi mnoge proizvode od različitih materijala, kvaliteta kao i cene, mogućnosti dostave i jednostavnosti ili složenosti montaže.

Nadstrešnicu izaberi i na osnovu dimenzija, da bi zaštitio svoju kuću od opasnih i štetnih UV zraka, ali i da bi od spoljašnjih, ekoloških i vremenskih uslova zaštitio svoje automobile. Takođe, donesi odluku i na osnovu mesta gde želiš da je postaviš, ali i u odnosu na praktičnost i njenu cenu, u zavisnosti od toga, da li će imati ulogu zaštite umesto garaže. Ako obraćaš pažnju na kompletan izgled, nadstrešnicu prilagodi ukupnom stilu i izgledu svoje kuće ili stana.

Sa nadstrešnicom možeš da se poigraš i po pitanju oblika, boja i materijala. Široka ponuda na današnjem tržištu omogućava klasične ili tradicionalne, oštre kvadratne ili pravougaone oblike, kao i blago zaobljene, asimetrične, proširene ili precizno oblikovane. Takođe, možeš da se pozabaviš i kombinovanjem materijala, zamenom večne klasike sa modernim karakteristikama. Možeš izabrati i drvene nadstrešnice u različitim nijansama boja, koje mogu biti metalne ili one sa staklom, koje će celoj kući dati dašak elegancije.

Izaberi sebi najdražu i najpogodniju nadstrešnicu za svoju kuću ili stan. Zaštiti se od jakog letnjeg svetla, obezbedi senku ispod koje će tvoji gosti na terasi sa zadovoljstvom razgovarati uz kafu, a biljkama puzavicama pruži odgovarajuće elemente za penjanje. Isto tako, svojim autima omogući odgovarajuće mesto za zaštitu od neželjenih uticaja okoline.

Prikaži više
10 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka