Kupatilski ormarići

(1363 proizvoda)

Upravo si u fazi nove kupovine prilikom opremanja i uređivanja svog kupatilskog kutka? Na prvom mestu je svakako kupovina kupatilskog ormarića. Donesi pravu odluku pri kupovini kupatilskog ormarića koji će ti omogućiti dovoljno prostora za odlaganje sredstava za čišćenje, čuvanje peškira, kozmetike i ostalog kupatilskog pribora. Možeš da biraš između tradicionalnih ili modernih oblika ormarića, u kombinaciji sa ogledalima, policama i lavaboom sa dovoljno velikom površinom za odlaganje.

Prilikom biranja novog kupatilskog ormarića primarno vodi računa o dimenzijama. Ukoliko u tvom kupatilu manjka prostora izaberi uspravni, viši ili uži ormarić, a ako ti prostor ne predstavlja problem, možeš svakako da izabereš iz velikog spektra širih i nižih kupatilskih ormarića. Da li želiš ekonomično i racionalno iskorišćen prostor, kupatilskim ormarićima dodaj po visini podesive police. Prilagodi ih i uskladi sa ostatkom keramike, pločicama, slavinama, tušem ili kadom.

Kupatilski ormarići modernog dizajna su uglavnom laganije(bele) boje, ali ipak sve popularnija je i varijanta ormarića sa imitacijom drveta. Večnu eleganciju i prefinjenost će obezbediti oslikani, polirani i sjajni kupatilski ormarić. Većina kupatilskih ormarića ima mekano zatvaranje koje sprečava iznenadno zatvaranje i oštećivanje kupatilskih komada nameštaja.

Na Idealno.rs smo ti pripremili raznovrsnu ponudu kupatilske opreme mnogih stranih i srpskih proizvođača, koja između ostalih uključuje lavaboe, kupatilski pribor, ogledala i naravno kupatilske ormariće. Pobrini se za besprekoran izgled i dizajn svog kupatilskog kutka koji će odražavati tvoj ukus i preferencije, kao i pružiti najveću radost pri uređivanju, tuširanju i ličnoj higijeni, kako tebi tako i tvojim najbližima.

Prikaži više
1363 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka