Respiratorna zaštita

(167 proizvoda)

Pri obavljanju određenih poslova u zatvorenom prostoru kuća i stanova ili u njihovoj okolini, u bašti, vinogradu, voćnjaku, gradilištu i drugim mestima, pre svega treba voditi računa o sopstvenoj sigurnosti i zaštiti. Zaista, kao što izreka kaže nesreća nikada ne spava, zato se treba zaštititi i preduprediti je. Poseban oprez nije suvišan kada je u pitanju rad koji može da ugrozi respiratorni sistem. Da bi se izbeglo trovanje ili udisanje štetnih gasova i materija, saznaj kakva vrsta zaštite disajnih puteva ti je potrebna.

Među zaštitu disajnih organa spadaju između ostalog i maske. Pošto je od izuzetne važnosti za sigurnost, savesni je puno kupuju i upoređuju samo najbolje. U poslednje se ubrajaju one koje obezbeđuju dva filtera, koje omogućavaju izuzetno nizak otpor pri disanju, a istovremeno obezbeđuju uravnoteženost pomenute maske ili polu maske i samog filtera na njoj. Svakako prednost predstavlja i napredni sistem, koji obezbeđuje izuzetnu lakoću maske i koži prijatan anti alergijski termoplastični materijal, a masku ili polumasku zaokružuje i lastiš za glavu.

Da kupovina zaštite za disajne organe ne bi bila prenagljena i neefikasna, pažljivo pregledaj oznake o stepenu zaštite, koja svakako treba da bude što veća i zavisi od filtera. Pripazi i na težinu i veličinu da bi se dobro prilagodila tvom licu. Suviše velika i/ili premala maska ili respiratorna zaštita lako može da umanji konačni efekat, odnosno da uopšte ne pruža zaštitu, zbog čega je veoma važna veličina.

Zaštiti svoje zdravlje, jer samo to vodi dalje do kvalitetnog i efikasnog rada. Da završavanje poslova ne bi sprečilo curenje toksičnih gasova, koji mogu da dovedu i do trovanja ili do teškog disanja i otkazivanja organa. Za zaštitu disajnih organa pažljivo isprati sve savete i polako i promišljeno uporedi brojne proizvode. Samo na taj način možeš opasan i zahtevan posao da obavljaš neometano i potpuno bez straha.

Prikaži više
167 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka