Set ključeva

(483 proizvoda)

U svakoj kutiji sa radnim alatom neophodno mesto imaju razni ključevi i setovi ključeva. Oni vrlo jednostavno doprinose odvijanju matica, pa ih razlikujemo prema obliku. Među najpoznatije spadaju viljuškasti, okasti ili viljuškasto-okasti ključevi, a postoje ravni i zakrivljeni. Prilikom biranja pravih, svestranih ključeva, obrati pažnju na prečnik, kao i na razne stvari (recimo alati, delovi nameštaja, aparati i razni pribor) u tvojoj kući, u garaži, radionici ili na terasi, kojima je neophodna popravka ili zatezanje ključevima. Zato ti savetujemo da obezbediš celokupan set ključeva, da bi tvoj buduću rad bio obavljen brzo i efikasno.

Među širokom ponudom ručnog alata možeš da pronađeš brojne poznate brendove ključeva, pogledaj, koji bi set ključeva za tebe bio najpogodniji. Uzmi u obzir dužinu njihovih ručki i težinu celog alata, da bi posao obavio/la lako i brzo. U suprotnom (na primer, prilikom velike težine) nepotrebno bi se otežao posao, a vreme za obavljanje posla bi se značajno povećalo. Čak i ne klizajući materijal kojim je obložen ključ može da doprinese većoj preciznosti, lakoći i većem komforu prilikom zahtevnijih zavrtanja ili odvrtanja.

Kompletni setovi ključeva su uglavnom napravljeni od hrom-vanadijuma, a prednost predstavlja i njihova površinska zaštita, kao i polirana glava. Dobar i kvalitetan set ključeva je u celini iskovan i proizveden u skladu sa najvišim standardima.

Na idealno.rs pregledaj, koliko je široka ponuda setova ključeva koju smo ti pripremili i međusobno ih uporedi po kvalitetu, ceni i svim gore navedenim kriterijumima. Opremi svoju radionicu novim, kvalitetnim alatom za svakodnevne popravke u kući i bašti, i tako sebi olakšaj rad korišćenjem najkvalitetnijih setova ključeva, koje ćeš kombinovati i sa različitim dodacima.

Prikaži više
483 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka