Potraži među prikazanim proizvodima

Cena
MIN MAX

Stoni hokej

(0 proizvoda)

Stoni hokej je izuzetno zabavan timski sport, koji obožavaju i stariji i mlađi, kao i žene i muškarci Ono što nam je potrebno za igranje stonog kokeja je svakako sto za stoni hoke. Stolovi za ovu vrstu sporta se mogu veoma razlikovati, a razllikuju se i po državi u kojoj se koriste. Razlikuju se u samim dimenzijama kao i u ostalim karakteristikama stola, koji utiču na samo igranje. Zajednička karakteristika svih oficijalnih stolova za stoni hokej je ta, da su priznati od strane zvanične internacionalne federacije.

Pored stolova, potrebni su nam i različiti dodaci za same stolove, koji se koriste po potrebi, a moguće je kupiti pojedinačno deo koji je izgubljen ili oštećen. Da li si starstveni igrač stonog hokeja u lokalnim klubovima, ali ti to nije dovoljno? Onda definitivno moraš da nabaviš sto za stoni hokej za svoju kuću i da izazivaš prijatelje na dvoboj. Da kupovina ne bi bila preuranjena i pogrešna, preporučujemo ti da preoveriš celokupnu ponudu naših internet prodavaca i da odabereš onaj sto koji će predstavljati optimalnu kupovinu.

Prikaži više
Saveti 0
0 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Ne postoji proizvod koji odgovara izabranoj kombinaciji filtera. Pokušaj da upotrebiš drugačiju kombinaciju filtera ili posebno koristi svaki filter.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka