Vaservage / libele

(590 proizvoda)

Vaservage, odnosno libele spadaju u kategoriju neophodnog alata za svakog majstora u svom domu. Ukoliko nemaš svoje ili je pravo vreme da staru zameniš novom, pregledaj šta ti sve nude brijni prodavci, proizvođači i trgovački posrednici, poznati brendovi brendovi alata za kuču i baštu, na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs. Uzmi najbolju kombinaciju kvaliteta i cene i upotpuni svoju kolekciju nezamenljivog alata za besprekorno uređenu kkuču i baštu.

Među vaservagama / libelama možeš da pronađeš one klasične, svima dobro poznateu obliku debelog pravougaonog lenjira, a sve ćešće su u ponudi i napredne tehnologije, preciznije i efikasnijelaserski vođene vaservage i libele. Najvažnija stvar u oba sučaja je utvrditi i pregledati tačnost mernog uređaja, kod laserskih i vodenih vaservaga i libela, pa pažnju usmeri i na preostale parametre, kao što su: na fleksibilan zidni držač, koji odgovara svim površinama, jer sa njim svaki posao može da se obavi bez drugih dodataka, uređaja ili alata, veoma brzo i kvalitetno. Takođe je potrebno i preporučljivo prilikom kupovine uzeti u obzir dužinu radnog prostora, pa kapacitet laserske diode, razred, u kojem laser radi, težinu, napajanje, vidljivu dužinu lasera, kao i snagu same baterije.

Vaservaga ili libela je odličan dodatak za ugrdnju polica ili lepljenje pločica. Pored gore navedenih kriterijuma za vrednovanje pametne kupovine, tu je i dodatna oprema, kao na primer nastavak za pločice sa dodatnim oprugama, ili dodatni snažni magneti, ojačano kućište, otporno na udarce i obloženo gumom. Svakako prednost predstavlja i dodatna baterija u pakovanju. Ukratko: proveri, uporedi i odluči, a istovremeno mi ti pomažemo da doneseš najbolju odluku…

više
590 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka