Daske za sečenje

(441 proizvod)

Kada razmišljaš o popularnoj kuhinjskoj opremi i koliko ima različitih stvari koje ti često nedostaju na listi za kupovinu. Među neophodne kuhinjske dodatke svakako spadaju i daske za sečenje, na kojima seckaš, režeš i lupaš mnoga jela, povrće, meso i drugo, tako da prilikom kupovine kuhinjske opreme njih nikako ne treba da zaboraviš.

Izbor dasaka za sečenje je na pretek. Sveprisutna moderna tržišna ponuda dasaka za sečenje ti nudi razne materijale od kojih su napravljene, među kojima je i danas najpopularniji silikon, zbog svoje lakoće čišćenja i održavanja. Sa svojim živim bojama svakako privlače veliku pažnju silikonske daske za sečenje, a pored njih tu su još i plastične, drvene i staklene, koje ih prate po korisnosti i svestranosti.

Pored materijala kriterijum za kupovinu treba da ti bude i mogućnost neklizajućih nogica. Zaista, neke daske za sečenje imaju male podloške kako bi obezbedili veću stabilnost i nosivost daske za sečenje, da bi se izbeglo klizanje i moguće povrede i nesreće. Zato je pametno sačekati sa kupovinom, pregledati proizvode i ponude brojnih poznatih brendova kuhinjske opreme i dodataka i uzeti najbolju kombinaciju kvaliteta i cene. Pre konačnog čina na blagajni , pregledaj i oznake za dimenzije i težinu. Naime: što je laganija daska za sečenje, manje je glomazna i lakša njena upotreba. To posebno dolazi do izražaja u primeru, kada se daskom za sečenje koriste deca ili mladi pomoćnici. Takođe, ne zaboravi ni mere, odnosno dimenzije, to jest dužinu i širinu , koje su kod dasaka za sečenje izražene u centimetrima. I debljina materijala igra važnu ulogu, jer je to jedini način da se obezbedi adekvatna zaštita pulta ili stola.

Ukratko: ukoliko uopšte nemaš daske za sečenje ili je došlo vreme da stare zamenih novim, razmisli o njenoj kupovini. Naime, u kuhinji se svakodnevno pojavljuju poslovi, gde je njihova upotreba više nego preporučljiva. Pre nego što konačno izabereš novu dasku za sečenje, razmisli o njenom čišćenju i održavanju. Naime: ako za čišćenje i održavanje kuhinje koristiš mašinu, dobro je da proveriš da li su željene daske za sečenje pogodne za pranje u sudomašini.

više
441 proizvod
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka