Kajaci i kanui

(74 proizvoda)

Da li si avanturista u duši i želiš da iskoristiš svaku sezonu za aktivnost i zabavu? Obožavaš vodene sportove i redovno provodiš slobodno vreme na jezeru, reci ili moru? Onda si sigurno razmišljao o kupovini kajaka ili kanua! U našoj ponudi možeš da pronađeš veliki izbor kajaka i kanua, različitih veličina, boja i materijala. Napravljeni su od materijala na naduvavanje, dobijenih iz drugih veštačkih materijala. Izbor je u tvojim rukama, i sve što treba je, da pregledaš celokupnu ponudu naših internet prodavnica i da napraviš optimalan izbor koji kombinuje kvalitet i privlačnu cenu.

Kajaci su uglavnom namenjeni za jednu ili dve osobe, a u pogledu materijala i kvaliteta proizvodnje, su namenjeni za mirne reke, jezera i mora. Pre kupovine je neophodno proveriti nosivost i dimenzije. Većina je napravljena od visoko kvalitetnih i vodootpornih matrijala, koji obezbeđuju izdržljivost i dugotrajnost. Uglavnom su napravljeni u aerodimaičkom obliku, koji omogućava jednostavno veslanje i nudi veću udobnost. Veslanje je jednostavno, s dva obostrana vesla.

Slično je i kod kanua, koji su napravljeni za jednu ili maksimalno dve osobe, a upravlja se sa dva jednostrana vesla. Kanu, takođe, može da bude od materijal na naduvavanje ili od drugih sintetičkih materijala, koji su otporni na udarce i grebanje. Takođe, ima i određen broj vazdušnih komora radi sigurnosti.

Prikaži više
74 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka