Potraži među prikazanim proizvodima

Ostala oprema za sport sa reketom

(18 proizvoda)

Želiš u svojim najdražim igrama da uživaš i kod kuće? Razmišljaš li o tome da postaviš sto za stoni tenis u dvorište ili u podrum? Obožavaš speedminton i trebaju ti trake za ograđivanje igrališta? Pogledaj bogatu ponudu proizvoda i među ponuđenom dodatnom opremom, izaberi onu koja će ti najviše odgovarati.

Možeš da biraš između mreža za tenis ili badminton, mrežicama i različitim stolovima za stoni tenis, posebnim trakama za označavanje terena za speedminton, ali i još nekim dodacima kao što su ublaživači vibracija, zaštitne trake za glavu reketa, znojnice za zglobove i glavu, i brojnih drugih dodataka.

Na kućno dvorište ili travnjak možeš da postaviš mrežu za badminton ili tenis, a kod odluke moraš da uzmeš u obzir širinu i visinu. Slično je i sa mrežicama za stoni tenis, osim što one moraju da budu prigođene za sto ako ga već imaš. Ako još uvek nemaš sto i želiš dda ga kupiš, pazi na to da može da se sklopi na manje dimenzije kako ne bi zauzeo previše prostora. Ako sto nameravaš da koristiš van kuće, izaberi sto koji je napravljen od otpornijih materijala, koji lakše podnose razne vremenske nepogode, a možeš i da ga zaštitiš posebnom presvlakom.

Kod igranja tenisa reketi su izloženi snažnim udarcima i vibracijama, zato ih treba dobro zaštititi od mogućih oštećenja. Za to možeš koristiti posebnu traku sa kojom možeš zaviti glavu reketa i prigušivače vibracija i zvuka koje možeš namestiti između dve žice. Ponekad se reket potroši, a to se može dogoditi na ručki, zato će ti dobro doći teniski gripovi s kojima će držanje reketa biti udobnije.

više
18 proizvoda
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
Zanimljivi proizvodi iz sličnih kategorija

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka