Ostale kocke

(1198 proizvoda)

Kocke su jedna od omiljenih igračaka svakog deteta, jer omogućavaju izgradnju različitih figura i modela i na taj način podstiču razvoj kreativnih procesa kod dece. Na raspolaganju su u različitim kompletima, bojama, veličinama i primereni su za različite starosne grupe, pa pre kupovine obavezno proveri celu ponudu. Prednost kockica je definitivno u tome što omogućuju sastavljanje bezbrojnih kombinacija i uz malo mašte i strpljenja jako teško ti mogu dosaditi. Na raspolaganju su u različitim bojama, a mogu biti napravljene od različitih materijala i uglavnom su jako izdržljive. Razlikuju se po nivou težine i po uzrastu za koji su namenjene.

Pri biranju kockica treba pažljivo odabrati one koje odgovaraju uzrastu deteta kojem ih kupuješ. Najbolje je početi sa setom osnovnih kockica koji se lako može nadograditi zahtevnijim setovima. Najmlađi će se zabaviti kockicama većih dimenzija koje su jednostavnije za slaganje i koje sadrže klasične komade koji ne zahtevaju posebno razmišljanje i strpljenje prilikom slaganja. Malo stariji klinci i odrasli će uživati u izazovnijim kompletima koji omogućavaju sastavljanje motora, robota, automobila i sličnih zahtevnijih modela.

Prikaži više
1198 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka