Novčanici

(1033 proizvoda)

I u tvom novčaniku je haos i nikada ne možeš da pronađeš ono što ti treba? Planiraš najdražoj osobi za sledeći rođendan da pokloniš novčanik? Izbor svakako nije lak. A ne bi trebalo ni da bude brzoplet. Osim funkcije novčanika, svima je važna i veličina odnosno izgled novčanika. S obzirom na to da su ti dostupni brojni modeli, pre izbora pogledaj ponudu u našoj kategoriji.

Novčanike možemo podeliti na nekoliko osnovnih tipova. Većina ljudi najviše voli klasične novčanike koji su obično kožni i imaju dva ili tri preklopa. Tako uglavnom izgledaju klasični modeli muških novčanika kod kojih je kompaktnost važna s obzirom da ih pripadnici jačeg pola radije nose u džepu nego u rancu ili torbi.

Osim klasičnih novčanika, možeš da pogledaš i novčanike koji imaju posebnu namenu - na primer da čuvaju sve tvoje kartice ili oni koje su namenjeni samo za kovanice. Osim toga, mogu se pronaći i novčanici koji su posebno praktični kada smo na putu – s obzirom da su malo veći od klasičnih novčanika omogućavaju čuvanje važnih dokumenata i putnih karti.

Ako biraš novčanik, možeš da kreneš od materijala od kojeg je napravljen. Novčanici, kao što smo spomenuli, mogu biti kožni, od veštačke kože, platneni pa čak i pleteni, a pre nekoliko godina veliku popularnost su stekli i dizajnerski novčanici napravljeni od recikliranog papira.

Pripazi naravno na veličinu novčanika, posebno ako ga kupuješ kao poklon. Žene posebno vole velike novčanike, različitih oblika i neretko ih koriste kao modne dodatke ili statusne simbole.

Prikaži više
1033 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka