Gamarde termalna izvorska voda 100 ml

Gamarde termalna izvorska voda 100 ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Gamarde termalna izvorska voda 100 ml

GAMARDE Termalna izvorska voda je poznata po svojim umirujućim i dermozaštitnim svojstvima. Kožu čini elastičnom, zdravom ... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A873E5
Prijavi grešku

Gamarde termalna izvorska voda 100 ml

GAMARDE Termalna izvorska voda je poznata po svojim umirujućim i dermozaštitnim svojstvima. Kožu čini elastičnom, zdravom i hidriranom, a osetljivoj koži pruža mekoću i oporavlja je. Koža u trenutku postaje hidrirana i tonirana. Neverovatno putovanje kroz geološke stene kroz koje prolazi, čini je izuzetno bogatom mineralima i mikroelementima. Pored toga, bogata je sumporom koji takođe pojačava njeno blagotvorno dejstvo na kožu. Njena dermozaštitna uloga štiti površinski sloj kože, smiruje osetljivu kožu, sprečava iritacije i smanjuje crvenilo. 100% PRIRODNA, ORGANSKA DERMATOLOŠKA KOZMETIKA, PROIZVEDENA U FRANCUSKOJ, POGODNA ZA VEGANE. NAMENA: Gamarde termalna izvorska voda je delotvorna kod pojave crvenila izazvanog preteranim izlaganjem suncu ili iritacija na izuzetno mekoj i osetljivoj koži. Koristi se i u dnevnoj rutini nege lica za dodatnu hidrataciju nakon redovne rutine skidanja šminke i čišćenja lica, a pre nanošenja odgovarajućih proizvoda za negu lica. Namenjena je za korišćenje kod svih tipova kože, kao i kod osoba svih starosnih dobi, izuzev dece mlađe od 3 godine. NAČIN UPOTREBE: Gamarde termalna izvorska voda nanosi se pomoću spreja u tankom sloju na predeo lica, vrata, dekoltea ili drugih osetljivih područja u zavisnosti od potrebe. Može se nanositi nekoliko puta u toku dana, bez vremenskog ograničenja između dve aplikacije, i bez ograničenja u pogledu dužine trajanja koliko se proizvod može koristiti u kontinuitetu. Nije pogodna za korišćenje za decu mlađu od 3 godine. Samo za spoljnu upotrebu. DEJSTVO: Gamarde termalna izvorska voda ima dermozaštitno, umirujuće i neiritirajuće dejstvo. Štiti površinski sloj kože, smiruje osetljivu kožu i smanjuje crvenilo na njoj. NEŽELJENA DEJSTVA: Neželjena dejstva kao posledica korišćenja Gamarde termalne izvorske vode nisu registrovana. Nije pogodna za korišćenje za decu mlađu od 3 godine. Držati van domašaja dece. Boca je pod pritiskom, držati je udaljeno od izvora toplote, varnica, otvorenog plamena i ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti. Bocu ne bušiti ili izlagati otvorenom plamenu, čak i kada je iskorišćena. Samo za spoljnu upotrebu. Proizvod mogu koristiti trudnice i dojilje. SASTAV: Gamarde aqua (Gamarde Water), nitrogen, butylene glycol, sodium salicylate, citric acid. 99% of the ingredients have a natural origin.

Pakovanje: 100 ml

Gamarde termalna izvorska voda 100 ml
Gamarde termalna izvorska voda 100 ml
979,00 DIN
u aksa

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka