Uređaji za baštu i okućnicu

Ukoliko imaš svoju baštu, sigurno želiš da bude besprekorno uređena i da obezbeđuje zavist svim posetiocima. To zahteva neke poslove u bašti i odgovarajuću opremu za uređenje okoline. Ne znaš, šta ti je sve potrebno i šta da izabereš? Možda i znaš tačno koju opremu želiš da kupiš i moraš da izabereš samo model. Ispod pogledaj celokupnu ponudu uređaja za baštu i okućnicu, među sobom uporedi različite artikle, cene i prodavce, pa sebi obezbedi pametnu kupovinu!

U kategoriji Uređaji za baštu i okućnicu možeš da pronađeš cepače drva, drobilice, električne makaze, motorne testere, kosilice, orače i motokultivatore, duvače i usisivače, a pored toga i snežne freze, čistače pod pritiskom, kao i potopne i protočne pumpe.

Među najčešće korišćene uređaje za baštu i okućnicu su kosilice, koje se dele na rotacione, nitne, robotske i traktorske kosilice. One mogu da rade na električni, benzinski ili akumulatorski pogon, a rotacione i nitne su najrasprostranjenije.

Praktično svako domaćinstvo sa baštom mora da ima i čistač pod pritiskom, koji omogućava detaljno čišćenje raznih površina – od automobila do asfaltiranih površina, terase, oluka, radionice itd. U ponudi su ti čistači sa hladnom i toplom vodom, kao i parni čistači.

Za potpuno uređenu okućnicu su ti potrebne električne makaze za živu ogradu. Kod njih je preporučljivo da izabereš one sa teleskopskom drškom, koja ti omogućava jednostavan rad na udaljenim mestima i višim tačkama. S obzirom na činjenicu da može da bude nesiguran alat, važno je da izabereš trajan i kvalitetan materijal, koji obezbeđuje pouzdanu upotrebu.

Cepač drva ti olakšava cepanje drva, a sa drobilicom ga drobiš na grane i drugi materijal koji je savršen za pravljenje veštačkog đubriva. Ukoliko imaš okućnicu velike površine, zimi će ti biti potrebna snežna freza, pri čemu možeš da biraš između benzinske i električne freze. Kvalitetne freze su efikasne u svim vremenskim uslovima i obično su opremljene farovima, koji olakšavaju večernje snežne poslove.

Ukoliko ipak ne možeš da pronađeš odgovarajući uređaj? Pogledaj ostatak ponude u kategoriji, među kojom ćeš sigurno pronaći sve što ti je potrebno za uređenje bašte i okućnice !

više

Ne propusti

Saveti prilikom kupovine

Uređenje ribnjaka

Ribnjak može da stvori zaista poseban ugođaj u bašti i doprineti lepšem izgledu dvorišta. Osim toga, ...

Ručni alat neka uvek bude pri ruci

Da li vas ljuti kada želite nešto sami da uradite, ali nemate odgovarajući alat za to? Pozajmljujete ...

Kupuješ kosilicu? April je pravo vreme za kupovinu!

Ako kupuješ novu kosilicu za besprekorno uređenu travu u bašti, proveri u nastavku neke ključne informacije ...

Karakteristike i izbor radne opreme

Radne mašine kao kompresor, pumpa i generator dolaze u mnogo verzija, koje se međusobno razlikuju po ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Komentari

Pre 3 godine

BOSCH električna kosilica za travu ROTAK

BOSCH električna kosilica za travu ROTAK 37

Ova kosilica je ekstra. Malo je skuplja od nekih drugih, ali je i zato jako dobra. Čini mi se da je jako kvalitetno izrađena, da će trajati dugo godina uz adekvatno održavanje. Sa njom je užitak kositi travu!

Na Idealno.rs se aktivno brinemo za bezbednost korisnika i podataka.

Za prikaz proizvoda i ponuda prodavnica sačekaj malo.

User: 54.81.71.187 579999535

Za dodatna pitanja, pišite na webmaster@ceneje.si

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.

® 2018 Ceneje d.o.o.