Električne makaze

(369 proizvoda)

Da li ti smeta nedostupnost kosilice na travnatim površinama živih ograda, koji najstrožem oku ne može nikako da pobegne, a uvek stvara nove probleme i neugodnosti? Rešenje za to je u upotrebi električnih makaza za obrezivanje žive ograde, koje će brzo eliminisati takve travke.

Ako te u tvom radu prati odlična preciznost i želiš da bašti, obezbediš da izgleda besprekorno, brzo obezbedi električne makaze, sa kojima ćeš svakako lakše postići zacrtan cilj. Takođe, obrati pažnju i na dužinu, jer preduge električne makaze brzo postaju teške za držanje, a time i otežan rad, i zbog tih prepreka posao se nepotrebno produžava. Iz istog razloga je potrebno uzeti u obzir i prikladnu, odnosno odgovarajuću težinu električnih makaza, a suprotno tome, prednost predstavlja jači motor, a time i veća snaga, pa maksimalna dužina noža, kao i razmak između rezala, broj obrtaja motora u praznom hodu i kočnice sečiva. Takođe su preporučljive električne makaze, koje obezbeđuju dobar prihvat i ergonomski oblikovan, gumiranu ručku, koja obezbeđuje veću bezbednost i zaštitu pri radu. Poslednje dodatno doprinosi i dvoručan sigurnosni prekidač, koji zajedno sa kočnicom noževima obezbeđuju visok nivo sigurnosti, kao i zaštite za sečiva, sa kojima je čuvanje električnih makaza mnogo sigurnije.

Prilikom izbora najboljih, najkvalitetnijih i najpogodnijih električnih makaza i mi ti pomažemo, tako što posetiš i pregledaš naš portal Idealno.rs. Sa zadovoljstvom smo za tebe pripremili najveću uporednu ponudu najboljih prodavaca, poznatih brendova, trgovaca i trgovačkih posrednika, koji među svojim proizvodima imaju takve električne makaze, koje će ti definitivno dobro služiti puno radnih sati.

Prikaži više
369 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka