Supermarket
Telefoni

Telefoni

Tražiš novi pametni telefon ili ti treba novi uređaj fiksne telefonije? Pitaš se, kako je uopšte moguće preživeti dan bez telefona? Budite bez brige i pre nego što vam stari uređaj otkaže poslušnost, pregledajte ponudu mobilnih i fiksnih telefonskih uređaja. Danas se i fiksni i mobilni telefoni u najvećoj mogućoj meri prilagođavaju potrebama korisnika, i sigurni smo da ćete u šarenoj ponudi uspeti da pronađete pravi telefon za svoje potrebe.

U kategoriji Telefoni pronaći ćete veliku ponudu GSM mobilnih uređaja i svu njihovu dodatnu opremu, kao i fiksnih telefona koje smo podelili na žične i bežične telefone i faks uređaja, kao i sve što vam je potrebno za korišćenje VoIP telefonije, uključujući telefonske uređaje, adaptere i bazne stanice.

Život bez telefona je danas gotovo neprihvatljiv, pogotovo bez mobilnih uređaja. Pre kupovine proverite zaista veliku ponudu GSM mobilnih telefona i različite opreme koja će vam olakšati svakodnevnu upotrebu i rukovanje aparatom.

U nizu različitih modela mobilnih uređaja pažljivo birajte i upoređujte. Pogledajte različite modele proizvođača kao što su Samsung, Nokia, LG, HTC, Sony ili Apple, i uporedite ih po njihovim karakteristikama, kao što su izdržljivost baterije, veličina ekrana, rezolucije ugrađenog fotoaparata ili po mogućnostima povezivanja mobinog telefona sa drugim uređajima. Informišite se o količini memorije, o programskoj opremi za upravljanje muzikom kao i drugim multimedijalnim mogućnostima izabranog modela. Možete da izaberete klizni, klasični, preklopni aparat ili onaj koji ima ekran osetljiv na dodir. Upravo takvi modeli, pametnih telefona prednjače u ponudi. Osim samog aparata, možete izabrati i korisnu i praktičnu opremu za njih – USB punjače, komplete za hands-free telefoniranje, razne torbice i kutijice, kao i razne vrste i modele slušalica.

Uprkos popularnosti mobilnih telefona i fiksna telefonije je još uvek aktuelna i korisnici su često u potrazi za novim žičnim ili bežičnim aparatom za kućnu ili kancelarijsku upotrebu. Možete da birate među žičnim ili bežičnim telefonima, kao i raznim modelima faks uređaja. Kao i u ostalim kategorijama, tako i ovde, analogno se prenosi u digitalni svet, zato pogledajte veliki izbor VoIP telefona i potrebne opreme za uspostavljanje VoIP telefonije za koju vam je potreban samo pristup internetu. VoIP je na neki način evolucija fiksne telefonije, jer će računi telefoniranja biti smanjeni, a mogućnosti i broj novih funkcija telefoniranja povećane.

Prikaži više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2023 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka