Tražiš novi pametni telefon ili ti treba novi uređaj fiksne telefonije? Pitaš se, kako je uopšte moguće preživeti dan bez telefona? Budite bez brige i pre nego što vam stari uređaj otkaže poslušnost, pregledajte ponudu mobilnih i fiksnih telefonskih uređaja. Danas se i fiksni i mobilni telefoni u najvećoj mogućoj meri prilagođavaju potrebama korisnika, i sigurni smo da ćete u šarenoj ponudi uspeti da pronađete pravi telefon za svoje potrebe.

U kategoriji Telefoni pronaći ćete veliku ponudu GSM mobilnih uređaja i svu njihovu dodatnu opremu, kao i fiksnih telefona koje smo podelili na žične i bežične telefone i faks uređaja, kao i sve što vam je potrebno za korišćenje VoIP telefonije, uključujući telefonske uređaje, adaptere i bazne stanice.

Život bez telefona je danas gotovo neprihvatljiv, pogotovo bez mobilnih uređaja. Pre kupovine proverite zaista veliku ponudu GSM mobilnih telefona i različite opreme koja će vam olakšati svakodnevnu upotrebu i rukovanje aparatom.

U nizu različitih modela mobilnih uređaja pažljivo birajte i upoređujte. Pogledajte različite modele proizvođača kao što su Samsung, Nokia, LG, HTC, Sony ili Apple, i uporedite ih po njihovim karakteristikama, kao što su izdržljivost baterije, veličina ekrana, rezolucije ugrađenog fotoaparata ili po mogućnostima povezivanja mobinog telefona sa drugim uređajima. Informišite se o količini memorije, o programskoj opremi za upravljanje muzikom kao i drugim multimedijalnim mogućnostima izabranog modela. Možete da izaberete klizni, klasični, preklopni aparat ili onaj koji ima ekran osetljiv na dodir. Upravo takvi modeli, pametnih telefona prednjače u ponudi. Osim samog aparata, možete izabrati i korisnu i praktičnu opremu za njih – USB punjače, komplete za hands-free telefoniranje, razne torbice i kutijice, kao i razne vrste i modele slušalica.

Uprkos popularnosti mobilnih telefona i fiksna telefonije je još uvek aktuelna i korisnici su često u potrazi za novim žičnim ili bežičnim aparatom za kućnu ili kancelarijsku upotrebu. Možete da birate među žičnim ili bežičnim telefonima, kao i raznim modelima faks uređaja. Kao i u ostalim kategorijama, tako i ovde, analogno se prenosi u digitalni svet, zato pogledajte veliki izbor VoIP telefona i potrebne opreme za uspostavljanje VoIP telefonije za koju vam je potreban samo pristup internetu. VoIP je na neki način evolucija fiksne telefonije, jer će računi telefoniranja biti smanjeni, a mogućnosti i broj novih funkcija telefoniranja povećane.

Prikaži više

Komentari

Pre 1 godine

HUAWEI mobilni telefon U8815 ASCEND G300

HUAWEI mobilni telefon U8815 ASCEND G300

nije los tel,a za pocetnike je ODLICAN.cena je OK.Polovan oko 50 evra,a nov kosta koliko kosta i to je to.Ima sve,i ko se nauci na ovom tel,e taj ce znati da koristi bilo koji drugi tel android.Milos

Pre 2 godine

ASUS mobilni telefon ZENFONE 2 LASER DUAL

ASUS mobilni telefon ZENFONE 2 LASER DUAL SIM ZE500KL-6G174WW zlatni

JA SAM KUPILA ASUS ZENFON SA LASEROM VEOMA SAM ZADOVOLJNA

Pre 2 godine

SAMSUNG mobilni telefon Galaxy S7 Edge 32GB,

SAMSUNG mobilni telefon Galaxy S7 Edge 32GB, crni

Mislio sam da je ovaj tlefon oko 20000din

Pre 2 godine

SAMSUNG mobilni telefon Galaxy S7 Edge 32GB,

SAMSUNG mobilni telefon Galaxy S7 Edge 32GB, crni

Super ali...Skup

Pre 2 godine

NOKIA bluetooth slušalica BH-104

NOKIA bluetooth slušalica BH-104

Ovu slušalicu koristim već 6-7 godina, više se i ne sećam. Za svo vreme korišćenja nisam imao ni jedan jedini problem. Baterija i dalje traje ko zna koliko i nije oslabila ni malo iako je u kolima i na -20 i na +40. Moja topla preporuka, nećete pogrešiti. Bojan

UBRZAJTE TELEFON

Telefoni su poslednjih godina postali naši najbolji prijatelji, ali i prijatelj ume da vas izda kad vam ...

5 za 5! Ovi pametni telefoni imaju najbolje ...

Stalno ih menjamo i uvek smo u potrazi za novim, a iako je svaki novi model pametnog telefona još ...

VoIP telefonija za moj posao - da ili ...

Ako ne znaš za pojam VoIP telefonija, brzo proveri šta je to i kako može da ti olakša svakodnevni život. ...

Neke stvari, kao što su fiksni telefoni, ...

Da li spadate među one koji koriste samo mobilni telefon? Verujete li da su fiksne linije deo prošlosti, ...

Prikaži sve savete za kupovinu

Katalozi

prikaži sve

Ne propusti

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedelljne e-novosti.