Vertikalni zamrzivači na akciji

Cena
MIN MAX

Neto zapremina (l)

MIN MAX

Visina (u cm)

MIN MAX

Automatsko otapanje

Nova energetska klasa (2021)

Širina (u cm)

MIN MAX

Dubina (u cm)

MIN MAX

Godišnja potrošnja el. energije (u kWh)

MIN MAX

Jačina (u dB)

MIN MAX

Čuvanje prilikom nestanka struje (u h)

MIN MAX

Kapacitet zamrzavanja (u kg/24h)

MIN MAX

Energetski razred

36 proizvoda
  • Popularnost
    • Popularnost
    • Cena (od najniže)
    • Cena (od najviše)
    • Naziv proizvoda (A-Z)
    • Naziv proizvoda (Z-A)
    • Broju prodavnica
    • Popust (od najnižeg)
    • Popust (od najvišeg)

Idealno.rs/Akcije je onlajn stranica na kojoj su na jednom mestu prikupljeni svi aktuelni popusti u svim veb prodavnicama koje na Idealno.rs objavljuju svoje proizvode. Posebnoj stranici s popustima možeš jednostavno pristupiti klikom na Akcije na vrhu stranice Idealno.rs. Otvoriće se nova stranica Idealno.rs/Akcije na kojoj možeš da vidiš sve snižene proizvode koji su trenutno na raspolaganju u srpskim veb prodavnicama. Uz pomoć pametnog menija s leve strane izaberi željenu kategoriju proizvoda u kojoj želiš pregledati proizvode na akciji.

Na Idealno.rs imamo više od 230 veb prodavnica koje prikazuju svoje proizvode. Popusti na sve proizvode se osvežavaju svakodnevno što znači da u svakom trenutku na raspolaganju ima više od 5000 aktuelnih sniženja, prikupljenih na jednom mestu. Možeš koristiti i meni za prikaz najniže i najviše cene proizvoda s kojim će pretraživanje biti još brže i jednostavnije. Tu je i opcija pretraživanja među prikazanim proizvodima zahvaljujući kojoj možeš pronaći tačno one proizvode na sniženju koji ti trebaju.

Na Idealno.rs se trudimo da obezbedimo najbolje korisničko iskustvo i zato su ti na akcijskoj stranici na raspolaganju i pametni filteri s kojima jednostavno i brzo možeš da pretražiš celu kategoriju ili specifičan proizvod, kao i da proveriš da li je trenutno na sniženju.

Na Idealno.rs/Akcije možeš da pretražuješ i po visini popusta. Iznad prikazanih proizvoda koji su na akciji nalaze se i dugmići za filtriranje: visina popusta preko 20%, preko 30%, preko 40%, preko 50% i preko 60%.

Kada na Idealno.rs/Akcije pronađeš traženi proizvod na akciji, jednostavno klikni na dugme „U prodavnicu“ i direktno na stranici veb prodavnice izvrši svoju kupovinu.

Na Idealno.rs stranici sa sniženim cenama možeš na jednom mestu pregledati akcije više od 230 srpskih veb prodavnica, uključujući i najveće veb prodavce kao što su: Intersport, Tehnomanija, eKupi, Emmezeta, Diplon, Gigatron, Home Plus i mnoge druge.

Kategorije sniženih proizvoda koje možeš pronaći na stranici s akcijama su Audio & Video, Auto Oprema, Kuća i bašta, Erotika, Foto, Lepota i zdravlje, Odeća i obuća, Kancelarija i škola, Računari i oprema, Sport, Telefoni i Sve za decu.

Sva sniženja na jednom mestu su naročito korisna kod velikih finansijskih zalogaja kao što su renoviranje i opremanje doma. Na Idealno.rs/Akcije jednostavno izaberi kategoriju Kuća i bašta, i pretraži više od 5000 proizvoda na sniženju; od sniženih mašina za pranje i sušenje veša, kosilica na akciji, bazena s popustom, sniženih cena nameštaja i druge opreme za dom.

Kod kupovine računara i opreme ili novog pametnog telefona, razlike u ceni u različitim veb prodavnicama mogu biti ogromne, i zato prvo pregledaj proizvode na akciji na Idealno.rs. U kategoriji računara i opreme i telefona možeš pronaći više od 5000 proizvoda sniženih do -65 %. Nemoj nepotrebno plaćati previše! Poseti veb stranicu s popustima Idealno.rs/Akcije i uštedi vreme i novac.

Kategorije koje moraš obavezno da proveriš pre kupovine su Audio & Video, Auto Oprema, Kuća i bašta, Računari i oprema i Telefoni jer se radi o proizvodima koji obično imaju višu cenu i kod kojih ti već i 10% popusta može uštedeti više od 5000 dinara.

U jesenjem i prolećnom periodu veliki trošak može biti i kupovina novih automobilskih guma, ali ako među svim sniženim proizvodima izabereš kategoriju Auto Oprema i Zimske/letnje gume, sigurno ćeš uštedeti jer će ti se prikazati samo one gume koje su trenutno na akciji. I dalje ih možeš filtrirati prema proizvođaču, dimenzijama, ceni i nameni. Klikom na „Više o ponudi“ možeš iskoristiti cenu s popustom direktno u veb prodavnici. Kupovina automobilskih guma nikada nije bila jednostavnija!

više

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka