Izbor torbe za laptop

22.12.2014. 07.24.00

Torba za prenosni računar je obvezan deo opreme za vaš računar kako biste ga zaštitili od udaraca i ostalih spoljašnjih uticaja. Torba za laptop će omogućiti da vaš računar ima duži vek trajanja, i putovanje s njim pomoću torbe će biti mnogo jednostavnije i udobnije.

image

Danas je izbor torbe za prenosne računare stvarno raznolik i bogat i međusobo se razlikuju po obliku, veličini, materijalu i rasponu cena. Torba za računar treba da bude napravnljena od kvalitetnih materijala koji će osigurati dobru zaštitu za vaš računar. Ona bi trebalo da bude izdržljiva i otporna na vlagu, kako bi vaš laptop u torbi bio na suvom.

Torbe za računare su danas dostupne u vrlo modernim dizajnima i jarkim bojama koje najviše odgovaraju mlađim i aktivnim korisnicima. Torbe za laptopove tamnih boja, prvenstveno crne, sive ili tamno plave boje, kao i klasičnog oblika su namenjene u osnovi poslovnim ljudima. Torbe bi trebalo da imaju kaiš kojem možete da podesite veličinu za udobnije nošenje koji neće uzrokovati nikakav bol. Štaviše, gotovo svaka torba ima još i ručku pomoću koje možete jednostavno da je nosite i u ruci.

Preporučljiva i najpraktičnija laptop torba je ona s dva ili više delova, kako bi se u jedan deo spakovao računar, a u drugi pripadajući kablovi, miš, rezervna baterija i slično. Mnoge torbe za prijenosne računare imaju i nekoliko manjih odeljaka za nošenje CD-ova i sličnih uređaja. Kako se laptopovi razlikuju po veličini, tako se i torbe razlikuju po veličini za koji računar su namenjene. Tako da, pre nego što kupite torbu za računar, proverite da li ona po veličini odgovara vašem laptopu.

Ako imate prenosni računar koji je malo teži, možete koristiti torbu sa točkićima i ručkom koju možete jednostavno da vozite kao putni kofer. Ili se čak možete odlučiti za ranac posebno dizajniran za laptop.

Kao što je već spomenuto, cene mogu biti vrlo različite, možete birati između proverenih brandova kao što je Samsonite ili onih manje poznatih,a često i jeftinijih. Ipak, kao i kod svega ostalog, pazite da izaberete kvalitetnu torbu.

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka