Lampa Minecraft - Creeper Light

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Ova 11 cm visoka lampa oživljava Creepera, jednu od najopasnijih stvorenja u Minecraft-u! Dizajnirana sa detaljima koji ostaju verni čuvenoj pikseliranoj video igri ko... Pročitaj ceo opis

2.499,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0092474B
Prijavi grešku

Ova 11 cm visoka lampa oživljava Creepera, jednu od najopasnijih stvorenja u Minecraft-u! Dizajnirana sa detaljima koji ostaju verni čuvenoj pikseliranoj video igri koja je poznata i omiljena širom sveta. Isporučuje se u štampanoj kutiji, ova zabavna lampa predstavlja odličan poklon. Napajaj se sa 2x AAA baterije (nisu uključene), tako da možeš postaviti svetlo bilo gde u svom domu, prostoru za igre ili razvedriti svoj sto u kancelariji. Izgrađena je od ekološki prihvatljive plastike koja se razgrađuje, tako da možeš kupovati sa sigurnošc´u da c´e se kada svetlo tvoje Creeper lampe dođe do kraja života plastika razgraditi zahvaljujuc´i revolucionarnom organskom sastojku, a ne samo da stoji na deponiji.

Lampa Minecraft - Creeper Light
Lampa Minecraft - Creeper Light
2.499,00 DIN
u games.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka