Godin LGX-SA Trans Blue

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
LGX-SA pripada Signature seriji i odlikuje se posebno odabranim drvetom, hardverom visokog kvaliteta i Vrhunskom izradom. LGX-SA pruža mošto raznovrsnosti, idealna gitara... Pročitaj ceo opis
166.680,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009209BA
Prijavi grešku
LGX-SA pripada Signature seriji i odlikuje se posebno odabranim drvetom, hardverom visokog kvaliteta i Vrhunskom izradom. LGX-SA pruža mošto raznovrsnosti, idealna gitara za gotovo sve stilove, a odlikuje se sa tri osnovna opcije: zvuk klasične električne gitare, zvuk akustične gitare i Guitar Synth kontroler. Svojom konfiguraciojom magneta LGX-SA pruža veoma širok spektar mogućnosti kada je gitarski ton u pitanju. Poseduje ugrađeni RMC Transducer i na taj način pruža autentični zvuk akustične gitare koji je regulisan ugrađenim preampom i 3-band ekvilajzerom. Izlazni signali električnog i akustičnog zvuka su odvojeni pa je moguć miks ova dva signala čime se dobija definitivno jedinstven gitarski zvuk iz jedne gitare. Na kraju, tu je i 13-pinski izlaz za povezivanje sa Guitar Synth-om. Godin LGX-SA ima telo od Mahagonije sa topom od šarenog javora. Vrat je tkođe od mahagonije sa prstohvatom od ebonovine. Opremljena fiksnim mostom sa ugrađenim RMC Transducer sistemom sa aktivnim preampom i sa 3-band ekvilajzerom, Godin High-Ratio čivijama za zaključavanjem, Seymour Duncan SH II Jazz hambucker magnetom u neck poziciji, Seymour Duncan Custom III hambuckermagnetom u bridge poziciji, potenciometrom jačine električnog signala, potenciometar jačine sinth signala, tonski potenciometar, dva mini prekidača za daljinsku kontrolu guitar synth-a, 5-položajnim prekidačem i sa kontrolom akustičnog tona u vidu jačine signala i 3-band ekvilajzera. Made in Canada! Tehnička specifikacija:
* Mahagony body with Figured Maple top
* Mahagony neck
* Ebony Fingerboard
* 16" fingerboard radius
* 25 1/2" Scale
* 1 11/16" nut width
* Godin High-Ratio Locking Tuners
* Fixed bridge with RMC Transducer System
* Seymour Duncan SH II Jazz pickup (neck), Seymour Duncan Custom III pickup (bridge)
* Controls: 1x Volume, 1x Tone, 2x mini SW for Guitar Synth, 5-way Switch, 1x Volume and 3-band EQ sliders
* Color: Trans Blue
* Gig Bag
Godin LGX-SA Trans Blue
Godin LGX-SA Trans Blue
166.680,00 DIN
u audiopro

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka