Srebrna rosa 150 ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Srebrna rosa – Silver dew 150 ml
Srebrna rosa je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Uništava viruse, gljivice i bakterije na koži. Ima blagotvora...
Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008EDC43
Prijavi grešku
Srebrna rosa – Silver dew 150 ml
Srebrna rosa je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Uništava viruse, gljivice i bakterije na koži. Ima blagotvoran učinak na suzbijanje svih tipova infekcija i upala.
Sadrži jone srebra – najdelotvorniji prirodni antibiotik.Koloidno srebro se dobija primenom najsavremenije nano-tehnologije.Delovanje:
Višenamenski preparat, specijalno na­­­me­njen eliminaciji virusa, gljivica i bak­­te­rija sa površine kože.Srebrna rosa umiruje i hidrira kožu i obezbeđuje joj optimalni pH balans. Moćne kapi Srebrne rose uklanjaju čitavu armiju virusa, gljivica i bakterija koji se nastanjuju na površini kože. Preporučuje se za svakodnevnu higijenu lica, dezinfekciju ruku, posekotina, ogrebotina i opekotina, a može se koristiti i za negu kućnih ljubimaca.Koloidno srebro je najdelotvornije koristiti u preventivne svrhe. Ono u organizmu formira rezervni imuni sistem, čuvajući T-limfocite i obavljajući deo posla za njih. Većina bolesti današnjice nastaje isključivo usled pada imuniteta (deficit T-limfocita). Samo je jak imunitet u stanju da reši većinu zaraza i infekcija, bez ikakve dodatne pomoći.Korišćenje srebra pokazalo je blagotvoran učinak i na postupak regeneracije mozga i nerava. Optimalna koncentracija ovog elementa u organizmu ima pozitivne efekte kod zapaljenjskih procesa, respiratornih smetnji, oštećenja jetre i vida…Upotreba
Srebrna rosa koristi se za dezinfekcija ruku, za suvu i osetljivu kožu.
Preparat kožu čini mekom i pruža prirodnu svetlinu i čistoću.
Koristi se za suvu kosu.Redovno korišćenje Srebrne rose, čija antibakterijska svojstva i sposobnost brzog prodiranja kroz kožu čini ovaj preparat efikasnim u otklanjanju kožnih infekcija i osipa.Može se koristit kod Herpesa, i neprijatnog mirisa nogu, kod iritacija kože nakon depilacije, i iritacija izazvanih brijanjem, za primenu u predelu genitalija, kao zaštita od delovanja gljivica i bakterija.
Šifra proizvoda: kol003 Kategorije: Srebrna voda, Imunitet Oznake: e-apoteka.rs, Koloid, Srebrna voda
Srebrna rosa 150 ml
Srebrna rosa 150 ml
517,00 DIN
u e-apoteka.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka