Srebrna kap 20 ml

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Srebrna kap 20 ml
Srebrna kap je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Uništava viruse, gljivice i bakterije u nosnoj šupljini.Sadrži:
– Koloidn...
Pročitaj ceo opis
495,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 11.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Benu ponudi
Ponuda prodavnice Benu za proizvod Srebrna kap 20 ml. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008EDC44
Prijavi grešku
Srebrna kap 20 ml
Srebrna kap je potpuno neškodljiv, netoksičan antialergijski proizvod. Uništava viruse, gljivice i bakterije u nosnoj šupljini.Sadrži:
– Koloidno srebro – jone srebra – kao najdelotvorniji prirodni antibiotik.
– Pomoćne supstance – prečišćena voda, joni srebra.Koloidno srebro se dobija primenom najsavremenije nano-tehnologije.Delovanje:
Srebrna kap je rastvor za nos u spreju, koji u sebi sadrži jone srebra –najmoćniji prirodni antibiotik.Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu, a svoje dejstvo ostvaruje duboko u nosnoj šupljini. Jedinstvena, savremena formula nano tehnologije, eliminiše bakterije, gljivice i viruse, koji putem vazduha dospevaju na površinu sluzokože nosa.Sprečava zadržavanje virusa na sluzokoži nosa, čime skraćuje trajanje i umanjuje intenzitet infekcije. Utiče na regeneraciju oštećene i iziritirane sluzokože.Ostvaruje pozitivne efekte na smanjenje otoka, ublažava bol i neugodnosti, čiji je uzrok isušenost nosne sluznice. Ispira i čisti nosnu šupljinu, a sluzokoži nosa vraća njenu prirodnu vlažnost.Smanjuje jačinu i vreme trajanja simptoma, olakšava disanje kroz nos u slučajevima alergijske kijavice i alergija izazvanih polenom, kao i upale sinusa.Otklanja problem začepljenog nosa, eliminiše infektivne agense i alergene. Preporučuje se kod sinusne kijavice, alergijske kijavice, iziritirane nosne sluzokože, začepljenja nosa, rinitisa.Srebrne kapi mogu bezbedno koristiti i deca od 01 godine starosti. Dužina primene preparata prati dužinu infekcije, što je najčešće 3-5 dana, a nakon toga je potrebno napraviti pauzu od 7 dana.Preporučuje se kod:
– Higijene nosne šupljine
– Začepljenog nosa
– Iziritirane nosne sluzokože
– Prehlade
– Kijavice (sinusne, alergijske)
– Hronične upale sinusa
– Virusne infekcije praćene kijavicom (grip)
Šifra proizvoda: kol004 Kategorije: Srebrna voda, Imunitet Oznake: e-apoteka.rs, Koloid, Srebrna voda
Srebrna kap 20 ml
Srebrna kap 20 ml
495,00 DIN
u Benu

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka