Maximalium BCAA 2:1:1, Jagoda, 400g

Maximalium BCAA 2:1:1, Jagoda, 400g

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Maximalium BCAA sa ukusom jagode su esencijalne amino kiseline koje tvoje telo ne može samo da proizvede, stoga ih je potrebno uneti putem ishrane ili suplementacije. One... Pročitaj ceo opis
2.590,00 DIN
sa dostavom 2.939,00 DIN
Cena sa dostavom
2.939,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 11.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Maximalium BCAA 2:1:1, Jagoda, 400g. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CB0E84
Prijavi grešku
Maximalium BCAA sa ukusom jagode su esencijalne amino kiseline koje tvoje telo ne može samo da proizvede, stoga ih je potrebno uneti putem ishrane ili suplementacije. One obuhvataju tri ključne amino kiseline: leucin, izoleucin i valin. Ove amino kiseline igraju vitalnu ulogu u izgradnji i oporavku mišićnog tkiva, što ih čini nezamenljivima za sportiste i vežbače.

• Kako deluju?
BCAA direktno ulaze u krvotok, što omogućava brzu dostupnost mišićima, podstičući time sintezu proteina i smanjujući razgradnju mišića tokom vežbanja. Osim toga, pomažu u smanjenju osećaja umora tako što umanjuju proizvodnju serotonina u mozgu tokom vežbanja.

BCAA su posebno korisne tokom dugotrajnih i intenzivnih treninga, kada tvoje telo počinje da koristi sopstvene proteine kao izvor energije, što može dovesti do gubitka mišićne mase. Uzimanjem BCAA, možeš zaštititi svoje mišiće od razgradnje, čime se ubrzava oporavak i optimizuje mišićni rast.

Ove amino kiseline su namenjene ne samo profesionalnim sportistima, već i rekreativcima koji žele da poboljšaju svoje performanse, ubrzaju oporavak nakon vežbanja i povećaju mišićnu masu. Ako se redovno baviš vežbanjem, posebno treningom snage ili izdržljivosti, BCAA su pravi dodatak tvojoj ishrani.

• Zašto bi ih trebao poručiti?
Uz pravilno doziranje i kombinovanje sa izbalansiranom ishranom, BCAA suplementi mogu značajno doprineti tvom napretku. Ne čekaj da tvoje telo dostigne svoje limite pre nego što odlučiš da mu pružiš potrebnu podršku.
Pozivamo te da istražiš našu paletu Maximalium BCAA suplemenata, dizajniranih da odgovore na potrebe tvojih mišića i tvojih ciljeva.

Bilo da si vežbač koji tek počinje svoje putovanje ili iskusni sportista, naši proizvodi su formulirani da ti pruže kvalitet, snagu i podršku koju tražiš. Poruči sada i podigni svoje treninge na viši nivo!
Maximalium BCAA 2:1:1, Jagoda, 400g
Maximalium BCAA 2:1:1, Jagoda, 400g
2.590,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka