RABALUX Plafonjera Trevor bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• MODERAN DIZAJN: Plafonjera "Trevor" odlikuje se savremenim stilom koji će se savršeno uklopiti u tvoj prostor, bilo da je reč o dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili radnoj s... Pročitaj ceo opis
1.890,00 DIN
sa dostavom 2.239,00 DIN
Cena sa dostavom
2.239,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod RABALUX Plafonjera Trevor bela. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAF4C6
Prijavi grešku
• MODERAN DIZAJN: Plafonjera "Trevor" odlikuje se savremenim stilom koji će se savršeno uklopiti u tvoj prostor, bilo da je reč o dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili radnoj sobi.

• LED TEHNOLOGIJA: Uživaj u efikasnom osvetljenju zahvaljujući LED tehnologiji sa svetlosnim tokom od 780 lm i niskom potrošnjom od samo 12 W, što doprinosi uštedi energije.

• TOPLO BELA SVETLOST: Toplo bela temperatura boje od 3000K stvara prijatnu atmosferu u tvojim prostorijama, idealnu za opuštanje i uživanje u svakom trenutku.

• DUGOVEČNOST: Sa vekom trajanja izvora svetlosti od 25.000 sati, ova plafonjera će te dugo pratiti bez potrebe za čestom zamjenom sijalica.

• KVALITETNI MATERIJALI: Izrađena od metala i akrila, plafonjera "Trevor" garantuje dugotrajnost i lako se održava, a IP20 zaštita osigurava da je tvoje osvetljenje bezbedno za upotrebu u suvim prostorijama.

Plafonjera "Trevor" je savršen izbor za one koji traže moderno i efikasno osvetljenje. Njena LED tehnologija ne samo da pruža snažno svetlo, već i pomaže u smanjenju računa za struju. Topla bela svetlost koju emituje stvara ugodnu atmosferu, idealnu za opuštanje posle napornog dana.

Osim što je energetski efikasna, ova plafonjera je i izuzetno dugovečna, što znači da nećeš morati da brineš o zameni sijalica u skorije vreme. Njen jednostavan, ali elegantan dizajn lako se uklapa u različite stilove enterijera, čineći je univerzalnim rešenjem za osvetljenje tvog doma.

Kvalitet izrade je na visokom nivou, sa pažljivo odabranim materijalima koji obećavaju dugotrajnost i lako održavanje. Bez obzira na to da li renoviraš svoj dom ili samo želiš da osvežiš prostor novim osvetljenjem, plafonjera "Trevor" je izbor koji nećeš zažaliti.

Ne propusti priliku da svoj dom obasjaš kvalitetnim i stilskim osvetljenjem. Izaberi plafonjeru "Trevor" i uživaj u prijatnom ambijentu koji ćeš stvoriti. Klikni i dodaj u korpu - tvoj prostor zaslužuje najbolje!
RABALUX Plafonjera Trevor bela
RABALUX Plafonjera Trevor bela
1.890,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka