Kolica za blizance 3u1 Chipolino duo smart GBeige

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ormarić Gloria u beloj boji se izrađuje od oplemenjene iverice u kombinaciji sa medijapanom. Silikonska varalica NUK sa više prostora. Nova NUK varalica modernog dizajna,... Pročitaj ceo opis
75.000,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C974D1
Prijavi grešku
Ormarić Gloria u beloj boji se izrađuje od oplemenjene iverice u kombinaciji sa medijapanom. Silikonska varalica NUK sa više prostora. Nova NUK varalica modernog dizajna, omogućava bebinoj nežnoj koži da diše. posebno dizajnirana za osetljivu kožu beba makismalan protok vazduha zahvaljujući izuzetno velikim otvorima ortodontski NUK oblik zasnovan na najnovijim medicinskim saznanjima do sada, najbolje telo NUK Classic cucle za zdraviji razvoj bebe tanje i uže telo cucle smanjuje pritisak na vilicu i zube ravnije telo i nežnija donja strana daje veću slobodu jeziku i omogućava prirodne pokrete sisanja prirodni oblik dizajniran po uzoru majčine bradavice tokom dojenja uočljivo više prostora, spremna za odlaganje zahvaljujući kutijici robusna kutijica za odlaganje i higijenski tretman u mikrotalasnoj rerni inovativna, modernog dizajna maksimalan protok vazduha omogućava nežnoj bebinoj koži da diše preporučena od strane medicinskih stručnjaka i babica, pedijatara i ortodonata 95% beba prihvata NUK varalice 92% majki potvrdilo je da korišćenje NUK varalica ne utiče na dojenje 100% ortodonta potvrdilo je da NUK varalice ne prouzrokuju krive zube i nepravilnu (nesimetričnu) vilicu Sada i u higijenskoj kutiji. Infantino muzička vrteška 3u1 bež je projektor koji osvetljava prostoriju i ispušta muziku, ima ogledalo i tajmer za automatsko isključivanje. Kako dete raste ova vrteška može da se transformiše kao zvezdani projektor koji moze da se stavi na krevetic i kasnije na krevet. Dimenzije : 41cm x 12 cm x 30,5 cm Auto sedište Gala Premium Stars je lagano auto sedište za novorođenče i bebe do 13 kg. Montira se u smeru vožnje i lako se postavlja na ram Cangaroo Gala kolica Dušek Dream napravljen od fleksibilne poliuretanske pene koja ga čini otpornim na jak pritisak, poseduje ortopedska svojstva i upijanje vlage. Kolica Qplay Easy Težina samo 4.8 kg Sedište podesivo u dve visine Rotirajući prednji točkovi Kočnica na zadnjim točkovima Podesivo sedište u oba pravca Veoma lako sklapanje Izrađena je od mekog sunđera, presvučena je nepropusnim pvc materijalom lakim za održavanje.

Dimenzije podloge su : dužina 78 cm, širina 48 cm, debljina - viši deo 9 cm, niži deo 4 cm. Plišana zvečka za bebe 32000804 je zanimljiva zvečka za dečake koja će pružiti i igru i zabavu, ali i vernog druga za uspavljivanje i odmor. Dečiji krevetac napravljen od visiko kvalitetne 18 milimetarske melaminske iverice sa dva nivoa dušeka Kada dete poraste pretvara se u standardni radni sto Krevetac se transformiše u kolevku sa mogućnošću fiksiranja Klizna ogradica napravljena od visiko kvalitetne plastike sa automatskim zaključavanjem u gornjem položaju Poseduje veliku fioku Mogućnost spuštanja sigurnosne plastične ogradice Odgovara standardnim dimenzijama dušeka 120 x 60 cm (Dušek se kupuje zasebno)
Kolica za blizance 3u1 Chipolino duo smart GBeige
Kolica za blizance 3u1 Chipolino duo smart GBeige
75.000,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka