Moye Melody Bežični zvučnik, 14 W, Crni

Moye Melody Bežični zvučnik, 14 W, Crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• STEREO ZVUK: Bežični zvučnik Moye Melody pruža kristalno čist stereo zvuk sa svojim dvostrukim zvučnicima od 7W. Iskusi pravu dubinu i kvalitet muzičkih numera dok si u... Pročitaj ceo opis
4.830,00 DIN -23 %
3.704,00 DIN
-23 %4.830,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Moye Melody Bežični zvučnik, 14 W, Crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Povezivanje
Snaga zvučnika (W)
14
Težina (u g)
780 g
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8E963
Prijavi grešku
• STEREO ZVUK: Bežični zvučnik Moye Melody pruža kristalno čist stereo zvuk sa svojim dvostrukim zvučnicima od 7W. Iskusi pravu dubinu i kvalitet muzičkih numera dok si u pokretu.
• BLUETOOTH TEHNOLOGIJA: Poveži se lako i bez muka zahvaljujući najsavremenijoj Bluetooth verziji V5.0 + EDR. Brzo sparivanje sa tvojim pametnim telefonom ili tabletom omogućava ti instant zabavu.
• DUGOTRAJNA BATERIJA: Ne brini o izdržljivosti - Moye Melody ima ugrađenu bateriju od 2400 mAh, koja ti omogućava do 4 sata neprekidnog uživanja u omiljenoj muzici
• PRENOSIV DIZAJN: Sa dimenzijama od 23 x 9,4 x 9,8 cm i težinom od 775 g, ovaj zvučnik je savršen za nošenje bilo gde. Uživaj u snažnom zvuku u parku, na plaži ili tokom zabave sa prijateljima.
• FLEKSIBILNE OPCIJE PUŠTANJA MUZIKE: Pored Bluetooth povezivanja, Moye Melody podržava FM radio i AUX ulaz, pružajući ti raznolikost izbora za reprodukciju tvoje omiljene muzike


Moye Bežični zvučnik Melody nije samo još jedan uređaj - to je tvoj novi pratilac za svaku avanturu. Zahvaljujući njegovim kompaktnim dimenzijama i snažnim zvučnicima, možeš uživati u muzici kakvu zaslužuješ, gde god da se nalaziš.

Poveži se putem Bluetooth-a brže nego ikada i prepusti se ritmovima bez ograničenja. I ne samo to, sa mogućnošću slušanja FM radija ili pomoću AUX kabla, tvoje opcije su gotovo neograničene. Plus, ne moraš da brineš o bateriji, jer ćeš uz Moye Melody dobiti sati i sati zabave. Da li si spreman da tvoja muzika dobije novu dimenziju? Ponesi svoj Moye Melody zvučnik na svoju sledeću avanturu!
Moye Melody Bežični zvučnik, 14 W, Crni
Moye Melody Bežični zvučnik, 14 W, Crni
3.704,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka