RABALUX Dečija rasveta hanka bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• LED TEHNOLOGIJA: Ova dečija rasveta koristi LED tehnologiju, pružajući visok svetlosni tok od 1560 lm za jasno i svetlo okruženje u dečijoj sobi.

• TOPLO BELA SV...
Pročitaj ceo opis
4.660,00 DIN -19 %
3.788,00 DIN
-19 %4.660,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.46.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod RABALUX Dečija rasveta hanka bela. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8C6E9
Prijavi grešku
• LED TEHNOLOGIJA: Ova dečija rasveta koristi LED tehnologiju, pružajući visok svetlosni tok od 1560 lm za jasno i svetlo okruženje u dečijoj sobi.

• TOPLO BELA SVETLOST: Sa temperaturom boje od 3000K, ova lampa emituje toplo belu svetlost koja stvara prijatnu i umirujuću atmosferu, idealnu za dečije sobe.

• DUG VEK TRAJANJA: Izvor svetlosti ove lampe ima impresivan vek trajanja od 25,000 sati, što znači manje brige oko zamene sijalica i dugotrajnu upotrebu.

• KVALITETNI MATERIJALI: Izrađena od kombinacije kvalitetnog metala i plastike, ova lampa je čvrsta i dugotrajna, a uz to lako se montira na strop.

• DEKORATIVNI DIZAJN: Sa motivom planete i astronauta, ova lampa ne samo da osvetljava prostor već i dodaje jedinstveni dekorativni element u dečiju sobu.

RABALUX dečija rasveta Hanka je odličan izbor za osvetljenje dečijih soba. LED tehnologija koju koristi osigurava efikasno i ekonomično osvetljenje, dok toplo bela svetlost pruža prijatnu atmosferu za igru i odmor. Sa dugim vekom trajanja, nećeš morati često da razmišljaš o zameni sijalica, a kvalitetni materijali garantuju da će lampa izdržati sve dečije avanture. Dizajn sa motivom planete i astronauta čini je ne samo korisnim, već i zabavnim dodatkom u prostoru. Učini dečiju sobu svetlijom i veselijom uz RABALUX Hanka lampu. Pogledaj i uveri se u kvalitet i šarm ove dečije rasvete.
RABALUX Dečija rasveta hanka bela
RABALUX Dečija rasveta hanka bela
3.788,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka