Solomon Kejn 2

Solomon Kejn 2

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ova druga knjiga o Solomonu Kejnu, čini integral sa prvom knjigom, i one kao takve, zajedno obuhvataju sve avanture Solomona Kejna, što je izdao Marvel. Uživajte u n... Pročitaj ceo opis
2.790,00 DIN
sa dostavom 3.139,00 DIN
Cena sa dostavom
3.139,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 23.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Solomon Kejn 2. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C55DD8
Prijavi grešku
Ova druga knjiga o Solomonu Kejnu, čini integral sa prvom knjigom, i one kao takve, zajedno obuhvataju sve avanture Solomona Kejna, što je izdao Marvel. Uživajte u njegovi pravičnim i pravednim borbama protiv zla a kao šlang na tortu uortačuje se sa još jednim sjajnim junakom – Konanom!

On je božije oružje koje pohodi šesnaesti vek! Visok, mračan, on luta zemljom da ispravi sve nepravde na koje naiđe! Neka se čuvaju oni koji se klanjaju moći zla da se ne bi suočili sa – puritancem SOLOMONOM KEJNOM!

Potekao je iz uma tvorca Konana Varvarina, Roberta E. Hauarda – i baš kao i Simerijanac, ovaj puritanski avanturista je bio senzacija u stripu kad se pojavio! Sada su Kejnove kompletne, klasične marvelove avanture sakupljene sve u dve knjige koje ćemo izdati! One sadrže i adaptacije Hauardovih priča kojima je podario život, ali i nove avanture pisaca kao što su Roj Tomas i Ralf Makio – sve su pune pirata, kanibala, demona, vampira i drugih čudovišta!
Solomon Kejn 2
Solomon Kejn 2
2.790,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka