Krep traka Zid i Plafon Standard 18mm x 33m

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Krep traka namenjena zaštiti unutrašnjih površina prilikom izvođenja molerskih radova. Traku karakteriše solvent lepak. Namenjena je molerima hobistima. Nakon lepljen... Pročitaj ceo opis

90,00 DIN
2-5 dana
sa dostavom 350,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
350,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 11.34.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Beorol ponudi
Ponuda prodavnice Beorol za proizvod Krep traka Zid i Plafon Standard 18mm x 33m. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C316AA
Prijavi grešku

Krep traka namenjena zaštiti unutrašnjih površina prilikom izvođenja molerskih radova. Traku karakteriše solvent lepak. Namenjena je molerima hobistima. Nakon lepljenja na površinu, traka pruža najbolje performase do 24h. Preporučeno je koristiti je na površinama kao što su: zid, gips-karton ploča. Boja: Bela Napomena: Za najbolje performanse pre lepljenja potrebno je da površina na koju se traka lepi bude čista, suva, bez prašine, tragova ulja i sličnih supstanci. Shodno prirodi proizvoda, performanse se mogu mogu ublažiti protekom vremena. Svim korisnicima preporučujemo da procene prikladnost naših proizvoda za njihovu pojedinačnu primenu i da pre upotrebe pogledaju specifikaciju proizvoda u celosti.

Krep traka Zid i Plafon Standard 18mm x 33m
Krep traka Zid i Plafon Standard 18mm x 33m
90,00 DIN
u Beorol

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka