LANGFJÄLL Konferencijska stolica, Gunnared bež/bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kancelarijska stolica blago zaobljenih linija, brižljivo izrađeni šiveni detalji i mehanizam skriven ispod sedišta kako bi do izražaja došao oblik.Sigurnosni točkići imaj... Pročitaj ceo opis
16.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFB588
Prijavi grešku
Kancelarijska stolica blago zaobljenih linija, brižljivo izrađeni šiveni detalji i mehanizam skriven ispod sedišta kako bi do izražaja došao oblik.Sigurnosni točkići imaju kočnicu koja sprečava stolicu da se pomera kada ustaneš, a automatski se otpušta kada sedneš.Možeš se sasvim slobodno nasloniti jer se nagibni mehanizam lako podešava imbus ključem prema težini i pokretima te održava savršenu ravnotežu.Leđa će imati odličan oslonac i biti opuštena zahvaljujući ugrađenoj lumbalnoj potpori.Lako ćeš pronaći udoban položaj za sedenje zahvaljujući podesivoj visini i širem sedištu od hladne pene.10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Eva Lilja LöwenhielmMoguće je razdvojiti radi reciklaže ili dobijanja energije, ako je to dostupno u tvojoj zajednici.Usisavaj.Prebriši vlažnom krpom.Prebriši vlažnom krpom.Ovaj proizvod je bojen potapanjem, što je tehnika bojenja sintetičkih vlakana kojom se, u poređenju sa tradicionalnim tehnikama, smanjuje potrošnja vode i pigmenta, dok se istovremeno poboljšava postojanost boje.
LANGFJÄLL Konferencijska stolica, Gunnared bež/bela
LANGFJÄLL Konferencijska stolica, Gunnared bež/bela
16.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka