ALEFJÄLL Kancelarijska stolica, Grann zlatno-smeđa

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Koža s vremenom dobija divnu patinu.10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Sigurnosni točkići imaju kočnicu koja sprečava stolicu da se pomera kad... Pročitaj ceo opis
35.999,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFAF5B
Prijavi grešku
Koža s vremenom dobija divnu patinu.10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Sigurnosni točkići imaju kočnicu koja sprečava stolicu da se pomera kada ustaneš, a automatski se otpušta kada sedneš.Sedište i naslon podešavaju se po visini i pružaju maksimalni oslonac bez obzira na tvoju visinu.Dobićeš dobar oslonac za bedra i leđa jer se dubina sedišta podešava.Budući da nagibni mehanizam automatski podešava otpor kako bi se prilagodio tvom telu i pokretima, možeš se nasloniti bez ikakve bojazni.Prebriši blagim rastvorom sapuna.Obriši čistom i suvom krpom.Usisavaj.Zaštiti od direktne sunčeve svetlosti kako bi se sprečilo isušivanje.Nijedan IKEA kožni proizvod ne sadrži hrom od 2017. Time se sprečava opasnost od hroma VI koji može biti škodljiv po zaposlene u proizvodnji i po životnu sredinu kada proizvod izađe iz upotrebe.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
ALEFJÄLL Kancelarijska stolica, Grann zlatno-smeđa
ALEFJÄLL Kancelarijska stolica, Grann zlatno-smeđa
35.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka