Cilek Radni sto Duo

Cilek Radni sto Duo

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Duo radni sto za decu i tinejdžere širine 114cm modernog je dizajna. Izuzetno funkcionalan radni sto sa fiokom i policom. Na radnoj ploči sa desne strane se nalazi udublj... Pročitaj ceo opis
33.500,00 DIN -10 %
30.150,00 DIN
-10 %33.500,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Cilek Radni sto Duo. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AF5EC4
Prijavi grešku
Duo radni sto za decu i tinejdžere širine 114cm modernog je dizajna. Izuzetno funkcionalan radni sto sa fiokom i policom. Na radnoj ploči sa desne strane se nalazi udubljene za olovke kao i prostor sa poklopcem za razne sitnice. Na bočnim stranama radnog stola se nalaze kukice za kačenje torbe ili drugih vama birnih stvari. Radni sto Duo je odličan izbor stola kako za prve školske dane vaših mališana, tako i za starije đake. Poseduje fioku za odlaganje pernica, olovaka kao i prostor ispod ploče stola za odlaganje. Radni sto se zbog svoje funkcionalnosti može koristiti i kao kompjuterski sto. Radna ploča stola je zaštićena specijalnom foliom te smanjuje mogućnost stvaranja ogrebotina. Na bočnim stranama radnog stola se nalaze kukice za kačenje torbe ili drugih vama birnih stvari.
Cilek Radni sto Duo
Cilek Radni sto Duo
30.150,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka