GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom i setom tegova 100 kg (Bela)

GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom i setom tegova 100 kg (Bela)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Oblikujte svoje mišice uz našu benč klupu sa stalkom i setom šipki, bučica i tegova Bench klupa sa podesivim nagibom za vežbanje iz kolekcije Gorilla Sports idealna je za... Pročitaj ceo opis
39.999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom i setom tegova 100 kg (Bela). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AEE5CA
Prijavi grešku
Oblikujte svoje mišice uz našu benč klupu sa stalkom i setom šipki, bučica i tegova Bench klupa sa podesivim nagibom za vežbanje iz kolekcije Gorilla Sports idealna je za izvodenje velikog broja vežbi sa bučicama i šipkama za redovne i donje trbušnjake i za jačanje mišica gornjeg dela tela, grudi, leda i ruku. Benč klupa se lako sklapa i ne zauzima puno prostora pa je idealna za trening u kuci. Zahvaljujuci stalku za dugu šipku moci cete sa lakocom da trenirate i da nakon toga odložite tegove na visinu koja vama odgovara. Takode stalak sadrži i ručke za propadanja koje upotpunjuju vaš trening. Uz klupu dobijate i set tegova od 100 kg, koji je dovoljan za svakodnevni trening kod kuce, štedi vam novac i vreme jer više ne morate da idete u teretanu. U našoj kolekciji tegova možete pronaci još mnogo šipki, bučica i diskova koje kombinujete u set kakav vama odgovara. Klupa: Dimenzije cele bench klupe: 118 x 54,5 x 112 cm Dimenzije kada je klupa sklopljena: 54,5 x 52 x 132 cm Dimenzije sedišta: 110 x 25 x 5 cm Maksimalna nosivost: 200 kg Nagib je podesiv (pod uglom od 15 °) Stalak za šipku: Maksimalna nosivost: 200 kg Visina podesiva na 5 nivoa, od 92 cm do 112 cm Maksimalna nosivost ručki za propadanja: 60 kg po ručki, ukupno 120 kg Težina: 20 kg Boja: bela Set tegova (100 kg) obuhvata: Duga šipka od 170 cm (10 kg) Krajevi namenjeni za dodavanje tegova su dužine 31,1 cm, prečnika 30 mm Maksimalna nosivost: 200 kg Kriva EZ šipka od 120 cm (8kg) Krajevi namenjeni za dodavanje tegov
GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom i setom tegova 100 kg (Bela)
GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom i setom tegova 100 kg (Bela)
39.999,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka