GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom za šipku (Crna)

GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom za šipku (Crna)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Za izazovan trening pogodan za kucnu teretanu Ova benč klupa sa stalkom za šipku brenda Gorilla Sports idealna je ukoliko želite potpunu pažnju da posvetite svojim mišici... Pročitaj ceo opis
32.999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom za šipku (Crna). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A80475
Prijavi grešku
Za izazovan trening pogodan za kucnu teretanu Ova benč klupa sa stalkom za šipku brenda Gorilla Sports idealna je ukoliko želite potpunu pažnju da posvetite svojim mišicima. Možete je koristiti sa tegovima ili bez njih, efikasnost je zagarantovana. Takode, shodno sopstvenim potrebama, klupu i stalak možete podešavati. Ova multifunkcionalna sprava pomoci ce vam da izgradite vaše trbušne mišice, grudi, ramena i ruke, a zahvaljujuci tapaciranom sedištu i čvrstom i stabilnom dizajnu bice vam udobno tokom treninga. Nosivost oslonca za nadlakticu i stalka koji se nalazi ispred oslonca je po 100 kg, nosivost sedišta 130 kg, a naslona 280 kg. Karakteristike: Dimenzije klupe: 150 x 55 x 50 cm Dimezije stalka: 95,5 x 103 x 146 cm Unutrašnji razmak izmedu šipki: 93 cm Stalak podesiv na 6 nivoa: 47 - 139 cm Dimenzije sedišta: 37 x 28 x 5 cm Dimenzije naslona: 72 x 25/22 x 5 cm Naslon podesiv na 7 nivoa i do 135° (moguc negativni nagib) Nosač tegova podesiv na 6 nivoa Širina oslonca za nadlakticu: 44 cm Maksimalna nosivost sprave: 280 kg Boja: crna
GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom za šipku (Crna)
GORILLA SPORTS Benč klupa sa stalkom za šipku (Crna)
32.999,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka