TROTTEN Ormarić s kliznim vratima, bela, 80x75 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Odlaži stvari poput papira, registratora i punjača iza vrata i uživaj u urednom prostoru.S bravom, praktičn... Pročitaj ceo opis
17.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD500D
Prijavi grešku
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Odlaži stvari poput papira, registratora i punjača iza vrata i uživaj u urednom prostoru.S bravom, praktično za odlaganje ličnih predmeta.Zadnji zid ormara može se prikačiti na njegovu poleđinu ili sredinu, ukoliko želiš da bude dostupan sa obe strane, s kliznim vratima sa jedne, a otvorenim policama sa druge strane.Samostojeći ormar savršen je kao paravan među različitim aktivnostima u istoj prostoriji. Postiže privatnost, bez blokiranja radnog prostora u potpunosti i sjajan je za manji i veći prostor.Klizna vrata se zaključavaju, pa ti privatne stvari stoje bezbedno.Možeš prilagoditi prostor za odlaganje svojim potrebama, budući da su police podesive.Element za odlaganje stoji stabilno čak i na neravnom podu pošto ima podesive stope.Moguće je razdvojiti radi reciklaže ili dobijanja energije, ako je to dostupno u tvojoj zajednici.Čelik, Epoksidni/poliesterski premaz u prahuPrebriši blagim rastvorom sapuna.Obriši čistom i suvom krpom.Može se odvojiti za reciklažu ili obnovljivu energiju, ako je to moguće u tvojoj sredini.
TROTTEN Ormarić s kliznim vratima, bela, 80x75 cm
TROTTEN Ormarić s kliznim vratima, bela, 80x75 cm
17.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka