GALANT Fiokar na točkiće, bela, 45x55 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Možeš izabrati vlastitu šifru za bravu, pa će dokumenti i kancelarijski pribor biti na sigurnom.Fioke s ugr... Pročitaj ceo opis
21.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Vrsta nameštaja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4227
Prijavi grešku
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Možeš izabrati vlastitu šifru za bravu, pa će dokumenti i kancelarijski pribor biti na sigurnom.Fioke s ugrađenim amortizerom za tiho i nežno zatvaranje.Lako možeš podvući element za odlaganje na točkićima pod sto da uštediš prostor.Ova jedinica može da bude postavljena bilo gde u prostoriji jer joj je i zadnja strana obrađena.Graničnici sprečavaju da se fioka ne izvuče previše.K Malmvall/E Lilja LöwenhielmIverica, Melaminska folija, Plastična ivicaIverica, Melaminska folija, Plastična ivica, Ivica od papiraIverica, Melaminska folijaIverica, Papirna folija, Plastična ivicaLesonit, Plastična folijaLesonit, Akrilna bojaPrebriši blagim rastvorom sapuna.Obriši čistom i suvom krpom.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
GALANT Fiokar na točkiće, bela, 45x55 cm
GALANT Fiokar na točkiće, bela, 45x55 cm
21.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka