TROLLBERGET Oslonac za akt. sedenje/stajanje, Glose crna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Menjanje položaja iz sedećeg u stojeći i obratno pomaže da se krećeš, pa ćeš se osećati i raditi bolje.Omog... Pročitaj ceo opis
13.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4FF2
Prijavi grešku
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Menjanje položaja iz sedećeg u stojeći i obratno pomaže da se krećeš, pa ćeš se osećati i raditi bolje.Omogućava pravilno sedenje koje poboljšava držanje tela.Koža s vremenom dobija divnu patinu.P Süssmann/J KarlssonIzlivena šperploča od eukaliptusaVisokoelastična poliuretanska pena (hladna pena) 60 kg/m3Netkano polipropilensko vlaknoČelik, Epoksidni premaz u prahuOjačana poliamidna plastikaSintetička gumaObojena zrnasta goveđa koža, tretirane, pigmentirane i reljefne površinePrebriši vlažnom krpom.Nijedan IKEA kožni proizvod ne sadrži hrom od 2017. Time se sprečava opasnost od hroma VI koji može biti škodljiv po zaposlene u proizvodnji i po životnu sredinu kada proizvod izađe iz upotrebe.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
TROLLBERGET Oslonac za akt. sedenje/stajanje, Glose crna
TROLLBERGET Oslonac za akt. sedenje/stajanje, Glose crna
13.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka