KROKHOLMEN Stočić za kafu, spolja, bež, 73 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Izdržljivi stočić za kafu koji se lako održava može takođe savršeno služiti i kao pomoćni stočić.Ploča stola od metalne mreže daje prozračan izgled i propušta vodu.Zahval... Pročitaj ceo opis
4.699,00 DIN
Proizvođač
Boja
Dužina produžnog stola (cm)
73
Širina (cm)
73
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD46B7
Prijavi grešku
Izdržljivi stočić za kafu koji se lako održava može takođe savršeno služiti i kao pomoćni stočić.Ploča stola od metalne mreže daje prozračan izgled i propušta vodu.Zahvaljujući izdignutoj ivici, sto se lakše zahvata i prenosi, zbog čega možeš zadržati predmete na stolu kada ga premeštaš.Marcus ArvonenGalvanizovani čelik, Poliesterski premaz u prahuČelik, Čelik, Poliesterski premaz u prahuPoliamidna plastikaČišćenje: Blagom sapunicom.Održavanje: ne zahteva održavanje.Odlaganje: Po mogućstvu na hladnom suvom mestu u zatvorenom. Ako ostaviš nameštaj napolju, pokrij ga vodootpornom navlakom. Nakon kiše ili snega, obriši višak vode i snega s ravnih površina. Neka vazduh cirkuliše kako bi se izbegla kondenzacija.Proizvod se može reciklirati ili iskoristiti za obnovljivu energiju, ako je to moguće u tvojoj sredini.
KROKHOLMEN Stočić za kafu, spolja, bež, 73 cm
KROKHOLMEN Stočić za kafu, spolja, bež, 73 cm
4.699,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka