Baštenski stolovi

(522 proizvoda)

Baštenski stolovi su svakako jedan od glavnih elemenata baštenskog nameštaja, prema kojem prilagođavamo sve ostale elemente spoljašnje opreme i dekoracije. Ako želiš da postigneš jedinstven i dosledan izgled, prvo odluči kako treba da izgleda baštenski sto i onda njemu prilagodi i izaberi pogodne baštenske stolice.

Raznovrsnost baštenskih stolova je postignuta prvenstveno različitim materijalima od kojih su napravljeni. Klasični i osnovni stolovi su naravno od drveta kao i metala, a tu su onda i oni napravljeni od sintetičke mreže, ratana ili raznih kombinacija stakla. Bez obzira na konačni izbor materijala, prvenstveno obrati pažnju na kvalitet, najviše zato što je baštenski sto izložen raznim spoljašnjim uslovima i vremenu (kiša, sneg, jako sunce i vetar). Samo oni najkvalitetniji, najotporniji i najčvršći baštenski stolovi mogu da ti obezbede dugotrajnost. Trenutno su najpopularniji i najtraženiji oni u kombinacijama različitih nijansi stakla.

Za baštenski sto možeš da izabereš okrugli sto i onda da dodaš prilagođene i usklađene stolice. Optimalne stolice za okrugli oblik stola su one sa naslonima za ruke, ali mogu biti i bez njih, a dobro je i ako imaju niži naslon. Sa kvadratnim baštenskim stolovima imamo veći izbor baštenskih stolica, jer one mogu da budu baštenske fotelje ili obične stolice. Ako imaš manje prostora i ako je prostor oko tvoje kuće, stana ili na balkonu prilično ograničen, najbolje rešenje za tebe je sklopivi baštenski sto.

Ako živiš u velikom gradu, tvoj balkon ili terasu će definitivno oplemeniti metalni baštenski sto, pleteni sto pruža otpornost i zaštitu od vremenskih uslove, a sa drvenim baštenskim stolom ćeš obezbediti dugotrajnost i večnu uređenost svog baštenskog kutka.

Bez obzira na konačni izbor i izgled baštenskog stola, on će svakako ispuniti svoju svrhu i pružiti korisno mesto za odlaganje hrane, pića i drugih potrepština.

Prikaži više
522 proizvoda
Sortiraj:
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Broju prodavnica
  • Popust (od najvišeg)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka