GALANT Fiokar, crno bajcovan jasenov furnir, 80x80 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Možeš izabrati vlastitu šifru za bravu, pa će dokumenti i kancelarijski pribor biti na sigurnom.Ugrađeni am... Pročitaj ceo opis
54.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Vrsta nameštaja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4226
Prijavi grešku
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Možeš izabrati vlastitu šifru za bravu, pa će dokumenti i kancelarijski pribor biti na sigurnom.Ugrađeni amortizer zatvara fioku nečujno i nežno.Zidni prostor i prostor na podu možeš potpuno iskoristiti ako upotrebiš nadgradnu jedinicu da slažeš vertikalno.Graničnici sprečavaju da se fioka ne izvuče previše.Kukica koja se dobija uz proizvod može poslužiti za torbe i druge stvari, čak i kada je nadgradna jedinica na vrhu.K Malmvall/E Lilja LöwenhielmMože se upotpuniti GALANT nadogradnim elementom 80x80 cm.Iverica, Jasenov furnir, Bajc, Bezbojni akrilni lak, Papirna folija, Plastična ivicaIverica, Jasenov furnir, Bajc, Bezbojni akrilni lak, Papirna folija, Ivica od papira, Plastična ivicaIverica, Jasenov furnir, Bajc, Bezbojni akrilni lak, Papirna folijaIverica, Melaminska folija, Plastična ivicaIverica, Jasenov furnir, Papirna folija, Bajc, Bezbojni akrilni lak, Plastična ivicaIverica, Melaminska folijaLesonit, Akrilna bojaPrebriši blagim rastvorom sapuna.Obriši čistom i suvom krpom.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom iverice s drvenim površinskim slojem umesto samo punog drva u ovom proizvodu, koristimo manje ovog materijala. Na taj način bolje brinemo o resursima.
GALANT Fiokar, crno bajcovan jasenov furnir, 80x80 cm
GALANT Fiokar, crno bajcovan jasenov furnir, 80x80 cm
54.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka